Camilla Läckberg:

Camilla Läckberg straffer barna - nå svarer hun på kritikken

Den svenske forfatteren har fått kritikk for å snakke om oppdragelse. 

SVARER TILBAKE: Forfatter Camilla Läckberg tar opp kritikken hun har mottatt for sin barneoppdragelse i et langt blogginnlegg. Foto: NTB scanpix
SVARER TILBAKE: Forfatter Camilla Läckberg tar opp kritikken hun har mottatt for sin barneoppdragelse i et langt blogginnlegg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den svenske forfatteren Camilla Läckberg (42) er kjent å snakke rett fra levra, og har de siste åra skapt furore i sosiale medier med alt fra lettkledde bilder til feilslåtte vitser.

Temaet hun møter motstand for nå, er imidlertid ikke basert på humor. Etter at Läckberg forrige uke snakket om barneoppdragelse, mer spesifikt hvordan hun straffer barna, har kritikken haglet mot suksessforfatteren.

I det svenske talkshowet «Malou efter tio» fortalte hun blant annet at hun fratok et av sine fire barn telefon, tv og datamaskinen i to måneder, fordi det brøt en regel, skriver Expressen. Hun mener at foreldre som setter grenser mislykkes dersom det ikke får konsekvenser når disse blir oversteget.

Beskyldt for dobbeltmoral

På sin blogg og Instagram har det rent inn kommentarer, og forfatteren har nå gått i forsvarsmodus. I et langt innlegg på nevnte blogg tar hun opp beskyldninger om dobbeltmoral.

Det var den 16. november at den 42 år gamle forfatteren fortalte til «hele» Sverige at hun har klare regler i hjemmet, og at det er store konsekvenser for den som våger å bryte dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer