Canadas statsminister dukket opp i bakgrunnen på bryllupsbildene - i baris

Justin Trudeaus surfeferie ble dokumentert i bryllupsbilder. 

FOTOBOMBET EKTEPAR: Da et par skulle gifte seg på stranda, fikk bryllupsfotografen seg en overraskelse. I bakgrunnen på et av bildene sto den canadiske statsministeren, med surfebrett i bar overkropp. Foto: THE CANADIAN PRESS/Jeff McIntosh, NTB scanpix
FOTOBOMBET EKTEPAR: Da et par skulle gifte seg på stranda, fikk bryllupsfotografen seg en overraskelse. I bakgrunnen på et av bildene sto den canadiske statsministeren, med surfebrett i bar overkropp. Foto: THE CANADIAN PRESS/Jeff McIntosh, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Canadas statsminister, Justin Trudeau (44), har tilbragt den siste uka i British Columbia.

Der har 44-åringen blitt observert på stranda flere ganger, og det er tydelig at også statsoverhodet har tatt seg noen dager med sommerferie.

Her om dagen ble han nok en gang observert på stranda, i bar overkropp med et surfebrett for hånden. Bildene av statsministeren går nå viralt, men det er ikke bare fordi han har tatt seg ferie.

Trudeau har nemlig dukket opp i bakgrunnen av noen bryllupsbilder, som viser et gifteklart par spaserende nedover stranda. I bakgrunnen står mannen som leder Canada.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bildet er tatt av bryllupsfotografen Marnie Recker. Hun la ut bildet på Twitter, og skrev tøysende: «Trudeau, unna vei. En brud kommer nedover stranda og skal gifte seg».

Bildet er omtalt av flere medier, deriblant The Guardian. Den britiske avisa skriver at bildet har fått massiv oppmerksomhet. Bildet har fått flere tilbakemeldinger, fra både nettroll, politiske debattanter og fans av 44-åringen.

Fotografen har seinere gått ut i flere meldinger på mikrobloggnettstedet og skrevet at hun gjerne vil gi den canadiske statsministeren og hans familie en gratis familiefotografering.

Det var i november at 44-åringen ble Canadas nye statsminister. Han gikk da i fotsporene til sin far, Pierre Trudeau, som var landets 15. statsminister.

Han var landets statsminister to ganger, hvor første periode var fra 1968 til 1979. Han ble gjenvalgt i 1980, og satt da til 1984.

44-åringen er en populær karakter, og er blant annet en av få statsledere med tatovering. Han er også kåret til verdens kjekkeste statsleder.

Han har lovet velgerne å heve skatten for de rikeste og senke den for vanlige canadiere, samtidig som han planlegger å bruke milliarder av dollar på infrastrukturprosjekter for å få fart på en stillestående økonomi.

Han har også sagt at han vil bidra til kampen mot klimaendringene, og han har varslet at han ønsker å legalisere marijuana etter modell fra Colorado i USA.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer