Canadas statsminister dukket opp i bakgrunnen på bryllupsbildene - i baris

Justin Trudeaus surfeferie ble dokumentert i bryllupsbilder. 

FOTOBOMBET EKTEPAR: Da et par skulle gifte seg på stranda, fikk bryllupsfotografen seg en overraskelse. I bakgrunnen på et av bildene sto den canadiske statsministeren, med surfebrett i bar overkropp. Foto: THE CANADIAN PRESS/Jeff McIntosh, NTB scanpix
FOTOBOMBET EKTEPAR: Da et par skulle gifte seg på stranda, fikk bryllupsfotografen seg en overraskelse. I bakgrunnen på et av bildene sto den canadiske statsministeren, med surfebrett i bar overkropp. Foto: THE CANADIAN PRESS/Jeff McIntosh, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Canadas statsminister, Justin Trudeau (44), har tilbragt den siste uka i British Columbia.

Der har 44-åringen blitt observert på stranda flere ganger, og det er tydelig at også statsoverhodet har tatt seg noen dager med sommerferie.

Her om dagen ble han nok en gang observert på stranda, i bar overkropp med et surfebrett for hånden. Bildene av statsministeren går nå viralt, men det er ikke bare fordi han har tatt seg ferie.

Trudeau har nemlig dukket opp i bakgrunnen av noen bryllupsbilder, som viser et gifteklart par spaserende nedover stranda. I bakgrunnen står mannen som leder Canada.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bildet er tatt av bryllupsfotografen Marnie Recker. Hun la ut bildet på Twitter, og skrev tøysende: «Trudeau, unna vei. En brud kommer nedover stranda og skal gifte seg».

Bildet er omtalt av flere medier, deriblant The Guardian. Den britiske avisa skriver at bildet har fått massiv oppmerksomhet. Bildet har fått flere tilbakemeldinger, fra både nettroll, politiske debattanter og fans av 44-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer