John Carew om prins William:

Carew letter på sløret om vennskapet til prins William

- Jeg er stolt over å kunne kalle ham kompis.

GODE VENNER: Her ble prins William og John Carew fotografert på fotballkamp i fjor. Nå forteller sistnevnte detaljer om vennskapet. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Her ble prins William og John Carew fotografert på fotballkamp i fjor. Nå forteller sistnevnte detaljer om vennskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I april i fjor gikk bilder av den tidligere norske fotballstjerna John Carew (39) og prins William (36) varmt i norsk presse, etter at de to jublet sammen under en fotballkamp mellom Aston Villa og Cardiff City i Birmingham.

De to så ut til å stortrives i hverandres lag, og skal ha møtt hverandre ved flere anledninger.

Da Dagbladet møtte Carew tidligere denne måneden, i forbindelse med premieren på sesong to av NRK-serien «Heimebane», lettet 39-åringen på sløret om vennskapet med prinsen, som han vanligvis holder helt for seg selv.

- Jeg kan absolutt ikke røpe noen hemmeligheter om prins William, men han er en fantastisk person, sier Carew stolt og fortsetter:

- Det har virkelig vært en stor ære å få bli kjent med ham og få kalle ham for kompis, det er jeg stolt over.

I utgangspunktet skal det ha vært fotballinteressen som brakte de to mennene sammen. Det er også noe nordmannen, som tidligere har spilt for den engelske fotballklubben Aston Villa fra 2007 til 2011, påpeker.

- Han er også fotballinteressert og elsker Aston Villa. Han inviterte meg over for å se fotballkamp, og det var helt fantastisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer