Carl Philip har flyttet sammen med «Paradise Hotel»-deltaker

Nå venter svenskene på forlovelse mellom prinsen og Sofia.

FLYTTER SAMMEN: At slottet bekrefter samboerskapet mellom Carl Philip og Sofia, betyr at forholdet er seriøst. Nå venter svenskene på forlovelse. Foto: Stella Pictures
FLYTTER SAMMEN: At slottet bekrefter samboerskapet mellom Carl Philip og Sofia, betyr at forholdet er seriøst. Nå venter svenskene på forlovelse. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Sveriges prins Carl Philip (32) har flyttet sammen med den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Sofia Hellqvist (26), melder Svensk Damtidning.

Slottets pressetalsmann Bertil Ternert bekrefter samboerskapet. Kjæresteparet har flyttet sammen i en privat etasje i et hus på Kungeliga Djurgården.

Nå venter svenskene på nyheten om at de to er forlovet. Ifølge bladet er det ingen tvil om at en forlovelse er nært forestående, nå som samboerskapet er bekreftet.

«Miss Slitz» Slottet gjør ikke dette uten at forholdet er seriøst. Prinsens samboerskap med ekskjæresten Emma Pernald, ble for eksempel ikke bekreftet.

Før hun ble prins Carl Philips kjæreste, var Hellqvist best kjent i Sverige som en tidligere deltaker i realityprogrammet «Paradise Hotel».

Hun var også kåret til «Miss Slitz» i mannebladet Slitz, og stilte opp på nakenbilder for bladet. Med en slik fortid var det få som så på det nye kjæresteforholdet med blide øyne da det ble kjent i januar i fjor.

- Tar en kronprins Haakon Ifølge Svensk Damtidnings anonyme kilder har Carl Philips vennekrets nå snudd på flisa, og har bare lovord å si om realitystjerna.

DET NYE HJEMMET: Carl Philip og kjæresten har sannsynligvis flyttet inn i en privat leilighet i dette huset på Djurgården i Stockholm. Foto: Stella Pictures
DET NYE HJEMMET: Carl Philip og kjæresten har sannsynligvis flyttet inn i en privat leilighet i dette huset på Djurgården i Stockholm. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun er så morsom, en snillere jente må man lete lenge etter, sier den anonyme kilden, som også forteller at paret er svært forelsket.

Til tross for Hellqvists noe brokete fortid, tror bladet at de to kommer til å få hverandre til slutt. Bladet mistenker at Carl Philip kommer til å «ta en kronprins Haakon» og si: «det er hun eller ingen».

KAN BLI PRINSESSE: Prins Carl Philips kjæreste, Sofia Hellqvist. Dette bildet er fra september 2010. Foto: Stella Pictures
KAN BLI PRINSESSE: Prins Carl Philips kjæreste, Sofia Hellqvist. Dette bildet er fra september 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer