Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Carlsen på photoshoot med hemmelig superstjerne

Sjakk-kongen stiller på moteshow i London i desember.

 FØRSTE GANG:  Magnus Carlsen landet sin første kampanje meg G-Star Raw i 2010 - da med Liv Tyler. Hvem som blir hans kvinnelige motpart i 2014-kampanjen er fortsatt uvisst. Foto: REUTERS / Eric Thayer / NTB Scanpix
FØRSTE GANG: Magnus Carlsen landet sin første kampanje meg G-Star Raw i 2010 - da med Liv Tyler. Hvem som blir hans kvinnelige motpart i 2014-kampanjen er fortsatt uvisst. Foto: REUTERS / Eric Thayer / NTB Scanpix Vis mer

CHENNAI (Dagbladet): Magnus Carlsen er modell for klesmerket G-Star Raw.

Som Dagbladet fortalte i oktober, er han nå klar for sin andre kampanje for kleskjeden. Forrige gang var det skuespiller Liv Tyler han var modell sammen med, og han har posert med Bond-babe Emma Arterton.

Men hvem det blir denne gangen vil fortsatt ikke manageren avsløre:

- Photoshooten lanseres i februar. Magnus er det mannlige ikonet, og han poserer sammen med et kvinnelig ikon, sier Carlsens mangager, Espen Agdestein.

Hvilket moteikon det er snakk om vil han ikke ut med foreløpig.

- Det er en superstjerne. Det er alt jeg kan si, sier en meget hemmelighetsfull Agdestein.

Reiser til London Allerede i desember reiser Carlsen til London for det neste moteoppdraget. Der blir det moteshow 9. desember i regi av G-Star.

- Magnus synes dette er veldig gøy. Sist gang han gjorde dette sammen med Liv Tyler var det en unik opplevelse. Det er derfor han vil gjøre det igjen, sier Agdestein.

Da han poserte sammen med Liv Tyler så det ut til at de to fikk meget god kjemi. Carlsen og Tyler var blant annet ute i New York sammen, og Tyler var med da Carlsen utfordret sjakkspillere i Central Park i New York til duell.

- Magnus og Liv hadde kjemi. De hadde det gøy, sa Espen Agdestein om de to den gang.

- Det var kult, sa Magnus Carlsen selv til Dagbladet.

I London skal Carlsen gå den røde løperen og hygge seg på motevisninger. Kolleksjonen det skal reklameres for er vår-sommer-kolleksjonen.

Hjem til Norge G-Star omtaler Carlsen som en representant for den unge generasjonen sjakkspillere. Klesmerket skriver at hans selvsikre og uforutsigbare spill gjør at han passer til tanken om ukonvensjonell tenking.

Før det bærer av sted til London skal Carlsen en hjem tur til Norge.

- Målet for Magnus nå er å få slappe av litt og komme i normalt gjenge igjen, sier Agdestein.

VM-tittelen i går ble feiret med 30 gjester på restauranten Spice på hotellet i Chennai. Deretter ble det nachspiel med teamet og gode venner, der det ble spilt poker.