Carola har begynt å snakke om giftemål

Den svenske artisten er stormforelsket.

IKKE BARE SEX: - Det handler ikke bare om det fysiske, om sex, men om nærheten til å leve sammen, sier Carola Häggkvist - innfelt, kjæresten og rockmusiker Jimmy Källqvist. Foto: Lars Myhren Holand / NTB Scanpix
IKKE BARE SEX: - Det handler ikke bare om det fysiske, om sex, men om nærheten til å leve sammen, sier Carola Häggkvist - innfelt, kjæresten og rockmusiker Jimmy Källqvist. Foto: Lars Myhren Holand / NTB ScanpixVis mer

På slutten av fjoråret innrømmet Carola Häggkvist (48) at hun hadde funnet kjærligheten på nytt.

Han heter Jimmy Källqvist (44), og er musiker i bandet JB Quartet.

Vil har en ring - En fantastisk, fantastisk mann, strålte Carola til Expressen.se i november.

Nå røper hun til den svenske avisa at hun og Jimmy har begynt å snakke om et framtidig giftemål.

- Jeg ønsker å ha en ring på fingeren den dagen vi flytter sammen. Vi snakker om giftemål, men akkurat nå prøver vi begge å fokusere på karrieren, sier hun til Expressen.
Drøm om ekteskap Paret er for tida på turné sammen rundt om i Sverige, og hun forteller at hun ikke ønsker å stresse med det ferske forholdet.

- Vi har en drøm om å gifte oss, men det er litt tidlig.

- Jeg har det kjempebra nå, så vi tar det helt rolig, stråler den nyforelskede sangfuglen.
Savnet er kjæreste Carola var tidligere gift med den norske predikanten Runar Søgaard (47), men de skilte lag etter 10 år sammen sammen i 2000.

Hennes seneste forhold var med en tobarnsfar som hun møtte i nærmiljøet gjennom sønnen Amadeus (17), men det ble slutt i 2013.

Etter det var hun singel i ett helt år, og hun kjente ofte på ensomheten.
-Handler ikke om sex - Det handler ikke bare om det fysiske, om sex, men om nærheten til å leve sammen. Jeg har lenge lengtet etter dette. Det har ikke gjort det noe lettere at jeg er kjent.

- Jeg har vært glad og lykkelig på noen måter som singel, men lengselen etter noen har likevel vært der, sier hun om sitt nye forhold til den svenske avisen.

I 2012 adoptere Carola datteren Zoe (6) fra Sør-Afrika som alenemor.

Saken ble opprinnelig publisert på Se og hør Les her.