Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Caroline Berg Eriksen: - Lei av å være gravid

Toppbloggeren kan føde når som helst.

SNART TOBARNSFORELDRE: Caroline Berg Eriksenog Lars Kristian Eriksen blir snart foreldre til to jenter. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
SNART TOBARNSFORELDRE: Caroline Berg Eriksenog Lars Kristian Eriksen blir snart foreldre til to jenter. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Toppblogger Caroline Berg Eriksen (29), tidligere kjent som «Fotballfrue», blir snart tobarnsmamma.

Sammen med fotballspiller Lars-Kristian Eriksen har hun datteren Nelia (2,5), og paret venter nå ei lita jente til i september.

bloggen sin skriver Eriksen at hun nå er klar for å få tilbake kroppen sin:

- Jeg kjenner – nesten over natten – at nå er jeg klar. Virkelig klar. Jeg er i storform, jeg har verken bekkenplager eller noe annet jeg kan sette fingeren på og hele svangerskapet har virkelig gått som en drøm. Og tro meg! Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har vært såpass heldig to ganger, men om jeg likevel skal være hundre prosent ærlig, så begynner jeg å kjenne på at jeg faktisk er i ferd med å bli lei, skrev hun for kort tid siden.

Waiting for you 👶🏼🌸🙏🏻✨ Week 37 and only 27 days to go 💕 #carolinebergeriksen

A photo posted by Caroline Berg Eriksen (@carolinebergeriksenno) on

- Vil kjenne meg som meg selv

29-åringen skriver videre at det er flere årsaker til at hun føler seg litt lei av å gå gravid:

- Både fordi jeg er uendelig spent på å møte den nye jenta vår, bli kjent med henne og ta fatt på den nye hverdagen som 2-barnsmor, men også fordi jeg vil kjenne meg som meg selv igjen. Både energimessig og på flere andre områder, skriver Eriksen.

- Ikke misforstå meg, jeg synes det å gå gravid er helt fantastisk! Det er virkelig en gave og jeg vet at jeg er heldig som i tillegg ikke har noen nevnte plager, men det er noe med det å få tilbake seg selv igjen.

Bilderabalder

Bloggeren fikk oppmerksomhet verden over da hun i 2013 postet et bilde som viste tydelig definerte magemuskler, kun fire dager etter at hun hadde født datteren Nelia.

Blant annet skrev «Bloggerne»-profil Suzanne Aabel et innlegg som fikk tittelen «- Jeg føler meg feit fordi Fotballfrue har født».

Da bloggeren Marna Burøe Haugen ble mor for andre gang året etter, gjorde hun som Eriksen og viste fram sin versjon av fire-dager-etter-fødselen-kroppen.

Deretter gjorde både Haugens ektemann og Eriksens ektemann det samme.

Eriksen gjorde til og med intervju med «Good Morning America», der hun fortalte om alt rabalderet som oppsto etter at hun la ut undertøysbildet.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Seoghør.no.

SKYPET TIL «GOOD MORNING AMERICA»: I går dukket den norske toppbloggeren Caroline Berg Eriksen opp i «Good Morning America» for å fortelle om alt oppstyret etter at hun la ut et undertøysbilde av seg selv fire dager etter fødselen. Video: ABC Vis mer
ETTER FØDSEL-BILDET: Caroline Berg Eriksen fikk massiv oppmerksomhet etter at hun la ut bilde av seg selv bare få dager etter hun hadde født sitt første barn. Her er et klipp fra «Else» som går på TV 2 i kveld. Video: TV 2 / Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!