Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

James Corden:

«Carpool Karaoke»-stjerna om pappalivet: - Jeg skjønner hvorfor foreldrene mine ikke gjorde noe med oss i helgene

James Corden avslører hva han misliker som småbarnsfar.

PAPPALIVET: James Corden letter på sløret om pappalivet og hva han synes er vanskelig. Foto: NTB Scanpix
PAPPALIVET: James Corden letter på sløret om pappalivet og hva han synes er vanskelig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den britiske tv-verten James Corden (39) har de siste åra fått enorm suksess med talkshowet «The Late Late Show with James Corden», som i hovedsak spilles inn i USA.

«Carpool Karaoke» har blitt et internasjonalt fenomen, etter at programlederen for alvor introduserte konseptet i 2015.

Privat er 39-åringen gift med Julia Carey, og i desember ble de foreldre for tredje gang datteren Charlotte kom til verden. Fra tidligere har paret Carey (3) og Max (7) sammen.

Utad later mye til at den britiske stjerna har alt på stell, men når det kommer til familielivet, er det imidlertid én ting han sliter med - å ta med familien ut.

TREBARNSFORELDRE: James Corden og kona ble i desember foreldre for tredje gang. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORELDRE: James Corden og kona ble i desember foreldre for tredje gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mareritt

Overfor People avslører Corden at det er et mareritt å ta med familien ut på restaurant og at det ikke er verdt strevet.

- Det er et mareritt. Jeg kom hjem fra Liverpool på søndag og vi tenkte «la oss ta med barna ut. La oss dra ut på lunsj», sier han og legger til:

- Det er en vits. Vi dro faktisk til et sted i enden av veien hvor vi bor for å spise lunsj, og det så ut som vi skulle reise fra landet. Vi hadde med så mye ting. Det er helt absurd.

Videre forklarer 39-åringen at han selv heller ikke var ofte ute og spiste med familien da han var barn, men at han nå skjønner hvorfor.

- Jeg skjønner nå hvorfor foreldrene mine ikke gjorde noe med oss i helgene, for det er for mye styr. Alle bagene, vogna, babyen og det er våtservietter overalt. Og rumpekrem, for hun har sår rumpe, fortsetter han.

Mye tyder på at stjerna og familien opplever noe langt annet enn en koselig familiemiddag når de tar turen ut.

- Du spør om regninga før du har satt deg.

- Du bare dytter pasta og smør inn i en av barnas munn mens du prøver å spise din egen. Du må legge igjen mye tips, for restauranten er dekket i fargestifter. Det er bare ikke verdt det, legger Corden til.

KONGELIG BRYLLUP: James Corden og kona Julia Carey før bryllpet til hertuginne Meghan og prins Harry i mai. Foto: NTB Scanpix
KONGELIG BRYLLUP: James Corden og kona Julia Carey før bryllpet til hertuginne Meghan og prins Harry i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forandret seg

Til tross for utfordringene med å ta med familien ut, vil ikke «The Late Late Show»-verten bytte bort papparollen mot noe ting.

- Det er to ting som skjer når du blir pappa. Det ene er at du ikke skjønner den dype kjærligheten du kan føle for noen du nettopp har møtt. Det andre er at du også innser likegyldigheten overfor vennene dine som ikke har barn. Og det er en enorm ting, sier han og legger til at man også skjønner sin egen likegyldighet til andres barn før man fikk egne barn.

- Som da folk viste meg bilde av barna sine og jeg bare «ja da, kompis, det er et barn. Jeg skjønner. Bra jobba. Det er mange som har dem». Nå er jeg mer «aw».

SNAKKET OG SANG UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer

Måtte steppe inn

Da Corden ble pappa igjen i desember, avslørte han selv nyheten på Twitter.

«I dag kom vår vakre datter til verden. Det står bra til med henne og moren. Vi klarer ikke slutte å smile», skrev han og takket samtidig popartisten Harry Styles (24) Faktisk dediserte han siste del av statusoppdateringen til One Direction-stjerna - med god grunn.

«Takk til deg, Harry, for at du steppet inn for å lede showet på kort varsel, bare to og en halv time i forveien», skrev han.

Harry Styles tok tilsynelatende utfordringen på strak arm, og han benyttet samtidig sjansen til å komme med noen godlynte stikk mot programlederen.

- Jeg var på sykehuset rett før jeg dro hit [til TV-studioet], og hun likner veldig på James - mest fordi James ser ut som en forvokst baby, fleipet «Sign of the Times»-sangeren.

Dette var for øvrig ikke første gang at popstjerna tar kontroll på «The Late Late Show». I mai i fjor inntok han talkshowet i en hel uke, med musikalske innslag i hvert program.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!