Boris Johnson:

Carrie (31) blir britenes nye «førstedame»

Den mektige PR-rådgiveren flytter straks inn i 10 Downing Street med Boris Johnson (55).

NY «FØRSTEDAME»: For en måned siden ble det bekreftet at Boris Johnson hadde funnet kjærligheten med 31 år gamle Carrie Symonds. Nå blir hun britenes «førstedame». Foto: NTB scanpix
NY «FØRSTEDAME»: For en måned siden ble det bekreftet at Boris Johnson hadde funnet kjærligheten med 31 år gamle Carrie Symonds. Nå blir hun britenes «førstedame». Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble det offisielt. Tidligere utenriksminister, London-borgermester og brexit-general Boris Johnson (55) har tatt over som leder av De konservative, og blir dermed britenes nye statsminister. Theresa May trakk seg i juni, og det var ventet at en ny kandidat ville være på plass fort.

Nå har Johnson tatt over tømmene. Han vant med hele 33 prosentpoeng mot nåværende utenriksminister Jeremy Hunt.

Han er av flere blitt sammenliknet med Donald Trump de siste åra. Den amerikanske presidenten er fra seg av begeistring over avgjørelsen, og kaller den «fantastisk».

Noe av det første på agendaen til Johnson, blir å flytte inn i 10 Downing Street, der britiske statsministere og deres familier tradisjonen tro bor under de sittende periodene sine. Med seg i boligen får han kjæresten Carrie Symonds (31), som fram til juni i år var nokså ukjent.

Forholdet deres ble nemlig bekreftet på grunn av en ordensforstyrrelse.

Politiet tilkalt

I midten av juni skrev flere britiske medier at politiet ble tilkalt til Boris Johnsons bopel, sør i London. Naboer hadde hørt krangling, skriking og tallerkener som gikk i tusen knas, og ble bekymrede. The Guardian var blant mediene som hørte opptak fra adressen, og det ble hevdet at Johnson uttalte at han nektet å forlate boligen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer