Carrie Fishers mor er død

Skuespillerlegenden Debbie Reynolds er død, dagen etter at datteren Carrie Fisher døde.

TIL SYKEHUS: Debbie Reynolds, her med sin avdøde datter Carrie Fisher (t.v.), ble sendt til sykehus onsdag. Natt til torsdag opplyser sønnen at hun er død. Foto: NTB Scanpix
TIL SYKEHUS: Debbie Reynolds, her med sin avdøde datter Carrie Fisher (t.v.), ble sendt til sykehus onsdag. Natt til torsdag opplyser sønnen at hun er død. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Debbie Reynolds (84), moren til nylig avdøde Carrie Fisher, er død.

Hun ble sendt til sykehus onsdag kveld. Natt til torsdag melder nyhetsbyrået AP at 84-åringen døde på sykehuset. Det bekrefter Reynolds sønn, Todd Fisher:

- Det siste hun sa i dag tidlig var at hun var utrolig, utrolig trist over tapet av Carrie. Hun sa hun ville være med Carrie igjen. Femten minutter seinere fikk hun et alvorlig slag, sier Reynolds sønn Todd Fisher ifølge The Guardian.

- Fikk slag

Kjendisnettstedet TMZ meldte onsdag at Reynolds skal ha vært hjemme hos sin sønn Todd Fisher for å planlegge begravelsen til datteren da en ambulanse ble kalt ut til stedet.

Det amerikanske magasinet People melder at Reynolds fikk behandling for et mulig slag. Livet sto imidlertid ikke til å redde, og Debbie Reynolds døde på sykehus litt over ett døgn etter datteren.

Reynolds ble 84 år gammel og var selv skuespiller. Hun spilte en av hovedrollene i klassikeren «Singin' in the Rain» med blant andre Gene Kelly.

- Den eneste trøsten vi finner, er tanken på at det eneste hun ville gjøre var å ta vare på sin datter - som var det hun var flinkest til, sier Todd Fisher.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer