Catarina (20) solgte jomfrudommen sin for 4,5 millioner kroner

Nå blir hun realitystjerne.

(Dagbladet): Det vakte stor oppsikt da 20 år gamle Catarina Migliorini fra Brasil i fjor solgte jomfrudommen sin til høystbydende.

Sammen med australske Alex Stepanov, deltok hun frivillig i dokumentarfilmprosjektet «Virgins Wanted», som hadde som formål å fange følelsene rett før og etter at de debuterte seksuelt.

Nå har imidlertid regissøren Justin Sisely valgt endre sjanger på prosjektet fra «dokumentarfilm» til «realityserie».

500 videoer - Vi har signert en distribusjonsavtale med en ledende, global tv-distributør, sier han til Huffington Post.

Videre sier Sisely til avisa at han allerede har begynt å tenke på sesong nummer to av den kontroversielle serien.

- Vi får fortsatt enormt mange e-poster fra jomfruer og potensielle budgivere som er på jakt etter jomfruer fra hele kloden. Minst 50 i uka, sier han til avisa og fortsetter:

- Vi har mottatt over 500 videoer av menn og kvinner fra hele verden som forteller oss hvorfor de bør bli den neste jomfruen som auksjonerer bort sin jomfrudom.

4,5 millioner kroner Catarinas jomfrudom ble i oktober i fjor auksjonert bort til en japansk mann identifisert som «Natsu».

Prisen var 4,5 millioner norske kroner. Alex' jomfrudom ble solgt for litt over 17 000 norske kroner.

I et intervju med den brasilianske avisa Folha forklarte Catarina hva kjøperen kunne vente seg:

- Den som vinner budrunden vil ha krav på minst en time med meg. Mer enn det avhenger av øyeblikket. Kjøperen kan ikke få utløp for fantasier, bruke leketøy eller noe slikt. Han må bruke kondom og kan bare ta jomfrudommen min, ikke noe mer. Vi kan snakke, men ikke kysse. Å kysse står ikke i kontrakten, sa hun.

Sterke reaksjoner Prosjektet «Virgins Wanted» har fått sterk kritikk fra flere hold - blant annet fra Catarinas foreldre.

I videoen over kan du se hvordan de to ungdommene reklameres bort, samt reaksjonen til Catarinas foreldre da hun fortalte dem om det noe spesielle prosjektet.

Migliorinis utsagn om hva hun skal bruke pengene til har variert fra veldedighet i Brasil til studier i Argentina.

REALITYSERIE: Den brasilianske studenten Catarina Migliorini (t.v.) og Alex Stepanov  fra Australia solgte i fjor jomfrudommen sin i en nettauskjon. Nå blir det realityserier av det. Foto: AFP / NTB scanpix
REALITYSERIE: Den brasilianske studenten Catarina Migliorini (t.v.) og Alex Stepanov fra Australia solgte i fjor jomfrudommen sin i en nettauskjon. Nå blir det realityserier av det. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer