Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Cecilie Skog har fått barn nummer to

Nyfødte Vega ble mammaens «bursdagsgave». 

TOBARNSMOR: Cecilie Skog og Aleksander Gamme har fått datter nummer to. Skog hadde bursdag i går, og beskriver nyfødte Vega som sin bursdagsgave. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
TOBARNSMOR: Cecilie Skog og Aleksander Gamme har fått datter nummer to. Skog hadde bursdag i går, og beskriver nyfødte Vega som sin bursdagsgave. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I desember 2014 fikk eventyrer-paret Cecilie Skog og Aleksander Gamme ei datter, og i vår ble det kjent at en familieforøkelse var på gang.

Nå kan paret kalle seg tobarnsforeldre - datteren Vega har nemlig kommet til verden.

Både Skog og Gamme har publisert bilder av den nyfødte på sine respektive Instagram-kontoer.

Gamme beskriver datteren som «den perfekte bursdagsgaven til mor - et lite mikrovidunder», og ønsker Vega velkommen til verden.

Cecilie Skog fylte nemlig 42 år i går.

«Du er nesten like fortryllende som din mor», skriver eventyreren om Vega, og legger til hashtaggene #verdensbestemamma, #selvgjortervelgjort, #nyfødt og #sprekkeferdigstolt.

Også Skog har delt et bilde av dattera, sammen med følgende bildetekst:

«lille V I D U N D E R, store M I R A K E L, enorm L Y K K E ❤️».

Vilja ble storesøster

Da graviditeten ble annonsert i vår delte Skog et bilde av datteren Vilja, sammen med bildeteksten «Jeg skal bli storesøster».

Skog og Gamme hadde vært bestevenner i flere år, da de våren 2014 plutselig falt for hverandre. I august samme år ble det også kjent at paret hadde forlovet seg.

Paret har tidligere vært å se sammen som programledere for NRK-serien «Drømmeturen».

Skog var også en av deltakerne i TV 2-programmet «Skal vi Danse» i 2010.

Mistet ektemannen

Cecilie Skog er blant Norges mest erfarne fjellklatrere, og har besteget en rekke av verdens vanskeligst tilgjengelige fjell.

I 2008 mistet hun ektemannen Rolf Bae i et isskred på K2, verdens nest høyeste fjelltopp etter Mount Everest.

- For første gang i livet var jeg skikkelig, skikkelig rådvill. Sorgen var voldsom, samtidig spurte jeg meg: Hvem er jeg uten ham? En enke på 33 år. Jeg følte at det var slik hele verden så meg, sa Skog til KK i 2014.

Året etter ble Skog historisk, da hun krysset Antarktis bare ved hjelp av ski og muskelkraft.

FLOTT KROPP: Dommerne var ikke begeistret for Cecilie Skogs cha-cha under «Skal vi danse» i 2010, men dansepartneren Tobias skryter av kroppen hennes. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
FIKK BARN: Dagbladet snakket med Cecilie Skog og Aleksander Gamme i 2014, da de ventet sitt første barn. Eventyrerne fortalte at familieforøkninga ikke nødvendigvis skulle sette en stopper for turene deres, men at utfluktene nok kom til å få en annen karakter. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!