Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Cecilie Skog kan bli kastet ut av «Skal vi danse»

Vet ikke om hun orker å stille på dansegulvet i morgen.

STORE SMERTER: Cecilie Skog bristet to ribbein da hun falt under dansetrening i forrige uke. Sist lørdag trosset hun smertene på dansegulvet, men i morgen vet hun ikke om hun orker. Foto: Sveinung Ystad
STORE SMERTER: Cecilie Skog bristet to ribbein da hun falt under dansetrening i forrige uke. Sist lørdag trosset hun smertene på dansegulvet, men i morgen vet hun ikke om hun orker. Foto: Sveinung Ystad Vis mer

||| (Dagbladet): Fjellklatrer Cecilie Skog (36) og dansepartner Tobias Karlsson (32) fikk nest færrest poeng av dommerne i sist lørdags «Skal vi danse»-runde. Hun slet åpenlyst med tangoen sin, og dommer Tor Fløysvik kritiserte henne for å ikke ha fotarbeidet i orden.

Det verken dommer Fløysvik eller Skog selv visste, var at «Skal vi danse»-deltakeren hadde bristet to ribbein da hun falt for kjært under dansetrening tre dager tidligere.

- Jeg har vært hos lege og fått konstantert at jeg har brudd i to forskjellige ribben. I tillegg verker det i flere andre ribben. Skaden skjedde under et uhell onsdag forrige uke da jeg skulle øve på fall mot gulvet under tangotreningen, sier Cecilie Skog til Dagbladet via pressekontakt Unn-Grethe Berge i TV 2.

I smerter Nå har Skog så store smerter i ribbeina at hun ikke vet om hun klarer å stille opp på parketten under lørdagens «Skal vi danse».

Skog kommer til å bli kastet ut av konkurransen om hun ikke møter opp med danseskoene for å danse samba til låten «Conga» av Gloria Estefan.

- Hvis Cecilie og Tobias velger å ikke stille på parketten på lørdag, er de ute av «Skal vi danse». Hun trener det hun klarer frem til sending og det blir til syvende og sist opp til henne selv i samråd med legen om hun danser på lørdag, sier hun til Dagbladet.

Vil danse Skog har nesten ikke fått øvd på sambakoreografien denne uken som en følge av de intense smertene.

- Smertene har bare økt utover uken. Jeg går på smertestillende og har fått beskjed fra legen at hvis jeg danser nå så vil healingsprosessen ta lengre tid enn normalt. Vi har måttet legge om den opprinnelige koreografien i sambaen for å fjerne de delene som gjør vondest å danse, sier Skog, som presiserer at hun virkelig vil danse på lørdag.

- Jeg håper virkelig at smertene skal avta og ikke bli verre. Skal jeg først ut av «Skal vi danse», vil jeg gjerne avslutte med en dans, og ikke måtte trekke meg på grunn av ribbensbrudd. Men så klart tar jeg hensyn til helsen og vil se opp mot sending på lørdag hvordan jeg føler meg. Jeg snakker og med legen nå frem mot sending, sier hun. 

Det er heller ikke første gang at fjellklatreren Skog har bristet ribbeina. Hun betegner likevel smertene hun er i nå som noe av det verste hun har vært med på.

- Jeg har pådratt meg selv skader både her og der under ekspedisjonene mine, og jeg er ikke den som pleier å gi meg selv om jeg har smerter. Jeg har brukket ribbein før, i 1998 - da jeg lå i snøhule alene i Rondane med ribbensbrudd og smerter, forteller Skog.

IKKE DOMMERNES FAVORITT: Cecilie Skog  og dansepartner Tobias Karlsson fikk nest færrest poeng av dommerne i sist lørdags «Skal vi danse»-runde. Foto: Sveinung U. Ystad
IKKE DOMMERNES FAVORITT: Cecilie Skog og dansepartner Tobias Karlsson fikk nest færrest poeng av dommerne i sist lørdags «Skal vi danse»-runde. Foto: Sveinung U. Ystad Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media