<strong>DØDE I JANUAR:</strong> Ektemannen til Celine Dion, René Angélil, tapte i januar kampen mot kreften. Foto: THE CANADIAN PRESS/Jacques Boissinot
DØDE I JANUAR: Ektemannen til Celine Dion, René Angélil, tapte i januar kampen mot kreften. Foto: THE CANADIAN PRESS/Jacques Boissinot Vis mer

Celine Dion:

Celine Dion har aldri kysset noen andre enn sin avdøde ektemann

 Forteller om sorgen etter ektemannens bortgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sangeren Celine Dion (48) mistet i januar ektemannen René Angélil (73). Nå forteller Celine at hun aldri før har kysset noen annen mann.

Det var tidlig 2016 nyheten slapp om at René Angélil hadde gått bort i sitt hjem i Las Vegas etter en lang og modig kamp mot kreften.

Den tidligere komponisten, som også var Celines manager og mentor, fikk kreft for første gang i 1999.

I 2013 ble han diagnosert med strupekreft for andre gang.

Og det er tydelig at Rene var Celines livs kjærlighet.

I et nytt intervju med CBS Sunday Morning avslører Dion at hun fortsatt ikke er klar til å gå videre etter ektemannens bortgang, ifølge Mirror.

- Jeg elsker ham. Jeg elsker han fortsatt. Jeg er ikke klar til å forelske meg igjen. Ikke nå. Jeg er fortsatt gift med ham. Jeg har aldri kysset en annen mann i mitt liv, fortalte hun åpenhjertig.

<strong>COMEBACK:</strong> Dion hadde ett års pause fra musikken for å ta vare på ektemannen da han ble alvorlig syk, men i fjor sommer gjorde hun comeback. Foto: AFP PHOTO / PHILIPPE LOPEZ
COMEBACK: Dion hadde ett års pause fra musikken for å ta vare på ektemannen da han ble alvorlig syk, men i fjor sommer gjorde hun comeback. Foto: AFP PHOTO / PHILIPPE LOPEZ Vis mer

Ektemannen ønsket å dø i Celines armer

Etter å ha tatt ett års pause fra musikken for å ta vare på ektemannen, stod Celine på scenen igjen i fjor sommer - etter Angélils ønske.

- Jeg ville ikke være her. Jeg trenger det ikke. Ikke misforstå meg, jeg elsker å synge for folk, men jeg har mine prioriteringer, sa sangerinnen til USA Today den gang.

Videre fortalte Dion at hun hadde hatt flere følelsesladde samtaler med Angélil.

- René sier til meg at han vil dø i armene mine, og jeg sier «Jeg skal være der. Du kan dø i armene mine», avslørte stjernen.

- Når noen du elsker faller og trenger hjelp, dét er ikke tiden for å gråte. I ettertid kan man gjøre det, men ikke enda, fortsatte hun.

<strong>ELSKET HVERANDRE TIL DET SISTE:</strong> Celine Dion og René Angélil elsket hverandre til døden skilte dem i januar. Foto: AFP / AFP FILES / VALERY HACHE
ELSKET HVERANDRE TIL DET SISTE: Celine Dion og René Angélil elsket hverandre til døden skilte dem i januar. Foto: AFP / AFP FILES / VALERY HACHE Vis mer

Ble kjærester da Celine var 19 år

I mars i fjor delte «My Heart Will Go On»-sangeren med ABC News at Angélil ikke lenger var i stand til å få i seg næring på egenhånd.

- Han kan ikke bruke munnen sin selv. Han kan ikke spise, så jeg mater ham. Han har en slange til mat. Jeg må mate ham tre ganger om dagen. Jeg gjør det selv, så jeg mater både mannen min og barna mine, sa Dion den gang.

Celine traff Rene for første gang som 12-åring etter at broren hennes hadde sendt inn en sang til ham som hun selv hadde skrevet.

Syv år senere, da hun var 19 og han 45, ble de kjærester.

I 1991 forlovet paret seg, og tre år etter giftet de seg. Duoen fornyet også ekteskapsløftene i Las Vegas i år 2000.

Paret har barna René-Charles (15) og tvillingene Nelson og Eddy (5) sammen.

I tillegg har Rene tre voksne barn fra et tidligere forhold.

Saken ble opprinnelig publisert på Seoghør.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer