Celine ute av «Stjernekamp»

Celine Helgemo måtte takke for seg etter syv runder på «Stjernekamp»-scenen.

UTE AV KONKURRANSEN: Celine Helgemo har vært den yngste deltageren i årets «Stjernekamp». Lørdag kveld trakk hun det korteste strået, og måtte forlate konkurransen etter å ha sunget låter av LeAnn Rimes og Black Sabbath. Julia Naglestad/NRK
UTE AV KONKURRANSEN: Celine Helgemo har vært den yngste deltageren i årets «Stjernekamp». Lørdag kveld trakk hun det korteste strået, og måtte forlate konkurransen etter å ha sunget låter av LeAnn Rimes og Black Sabbath. Julia Naglestad/NRKVis mer

(Dagbladet): Lørdag fikk artistene prøve seg på to radikalt forskjellige sjangre: Gospel og heavy metal.

Les Dagbladets anmeldelser låt for låt her.

Etter at alle hadde fremført to låter hver var det til slutt Celine Helgemo og Heidi Gjermundsen Broch som sto igjen med færrest stemmer.

Helgemo trakk det korteste strået, og måtte forlate konkurransen.

Det betyr at Heidi Gjermundsen Broch, Maria Haukaas Mittet, Trine Rein og Knut Erik Østgård får en ny sjanse neste lørdag. Da er det duket for musikal og duett.

20-åringen har vært konkurransens yngste deltager, og trakk frem Black Sabbaths heavy metal-låt «Paranoid» som «Stjernekamps» morsomste opptreden for hennes del.

I tillegg sang hun LeAnn Rimes' «Ready For a Miracle» under gospel-delen av programmet.

- Jeg kjente det på meg i hele kveld, og da Kåre Magnus (Bergh, programleder, journ. anm.) sa navnet mitt, så var det helt greit. Jeg går ut med hodet hevet, og jeg synes jeg kom langt, jeg, sier Helgemo om exiten til NRK.

Lørdagens sending var den syvende i rekken under årets «Stjernekamp»-sesong. Les Dagbladets anmeldelser av hiphop-kvelden her, storband-kvelden her og country-kvelden her.

Bli bedre kjent med alle årets «Stjernekamp»-deltagere her.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram