ISFRONT: I et åpent brev fra Charlie Sheen publisert på underholdningsnettstedet TMZ, angriper «Two and a Half Men»-stjerna seriens skaper Chuck Lorre (t.v.). Nå stanses produksjonen av serien for resten av sesongen. Foto: Ap / Scanpix
ISFRONT: I et åpent brev fra Charlie Sheen publisert på underholdningsnettstedet TMZ, angriper «Two and a Half Men»-stjerna seriens skaper Chuck Lorre (t.v.). Nå stanses produksjonen av serien for resten av sesongen. Foto: Ap / ScanpixVis mer

Charlie Sheen: - Han er en dum, liten dritt

Nå stanses innspillingen av «Two and a Half Men».

(Dagbladet): Endelig så ting ut til å gå skuespiller Charlie Sheens vei for en gangs skyld. Vel ute av rehab var planen at stjerna skulle gå i gang med «Two and a Half Men»-inspillinga førstkommende tirsdag.

Nå blir ikke det noe av. Ifølge bladet People har CBS valgt å stoppe innspillingen inntil videre, på grunn av Sheens bisarre uttalelser om seriens skaper, Chuck Lorre.

- Basert på Charlie Sheens uttalelser, oppførsel og tilstand, har CBS og Warner Bros Television valgt å stanse produksjonen av «Two and a Half Men» resten av sesongen, sier kanalen i en uttalelse.

Sendte åpent brev Bakgrunnen for bråket er et brev Sheen sendte til underholdningsnettstedet TMZ i går kveld. Der langer 45-åringen ut mot Anonyme Alkoholikere, ekskona, festjenter, USAs tredje president Thomas Jefferson - og sist, men ikke minst: Lorre.

- Den lille larva klarer ikke å takle den makta jeg har, og kan ikke håndtere sannheten. Jeg ønsker han ikke noe annet enn smerte, spesielt hvis han dukker opp i nærheten av meg. Det er tydelig at jeg har slått ham med mine ord - bare forestill deg hva jeg kunne gjort med knyttnevene mine, skriver Sheen.

I brevet oppfordret skuespilleren også fansen til å velge side.

- Jeg oppfordrer alle mine vakre og lojale fans som har fulgt serien i snart ett tiår. Følg meg opp rettferdighetens trapper for å rette opp dette skandaløse feilgrepet.

- Jeg hater han Men det tar ikke slutt der. Sheen angriper seriens skaper i nok et intervju med TMZ.

- Jeg hater Chaim Levine (Chuck Lorre red.anm.). Han er en dum, liten dritt som jeg håper jeg aldri ender opp som, sier han, og legger til:

- Alle disse gutta ba meg 'ta meg sammen'. Vel, dette er jeg som tar meg sammen for faen.

I intervjuet forklarer Sheen også hvorfor han nå velger å gå så hardt ut mot Lorre.

- Jeg har magiske evner, poesi i fingertuppene mine. Hvorfor gjøre et intervju når man kan sende en advarsel? Jeg er ikke et lett mål. Det er en ny sheriff i byen. Og han har med seg en hær av leiemordere.