SUNNERE INTERESSER: Charlie Sheen har lagt sitt gale liv bak seg, og er klar med ny rolle i egenprodusert tv-serie, og som en bedre far for sine fire barn. Foto: Stella Pictures
SUNNERE INTERESSER: Charlie Sheen har lagt sitt gale liv bak seg, og er klar med ny rolle i egenprodusert tv-serie, og som en bedre far for sine fire barn. Foto: Stella PicturesVis mer

Charlie Sheen friskmelder seg selv

- Jeg er ikke gal lenger.

(Dagbladet): 2011 var året da Charlie Sheen (46) var verdens mest skandaløse kjendis.

Etter narkobruk og omgang med pornostjerner kalte han sjefen sin en dum, liten dritt, mistet jobben som hovedrolleinnehaver i «Two and a Half Men», kalte ekskona Denise Richards (40) «forræder» og «taperhore», før han fikk et eget harem med gudinner og startet sitt eget enmannsshow.

I romjula slappet han derimot av sammen med ekskona og barna, og nu går alt så meget bedre skal vi tro Sheen selv.

- Ikke gal - Jeg er ikke gal lenger, det var en hendelse, sa han søndag til pressekorpset under en fest for Fox Network Television Critics Association i California, ifølge People.

At Sheen har lagt sine galeste utspill bak seg har lenge vært tydelig. Allerede da han i september delte ut Emmy-pris for beste komiserie, benyttet han anledningen til å snakke til sine gamle kollegaer.

- Jeg ønsker å ta et lite øyeblikk for å si et par ting til alle på «Two and a Half Men». Fra bunnen av mitt hjerte, så ønsker jeg dere ingenting annet enn det beste denne sesongen, sa han.

- Forankret i virkeligheten I august var han på ferie med sin andre ekskone, Brooke Mueller (34), for å «plante ny jord over den brente», som Sheen sa den gangen.

Sammen med Mueller har Sheen tvillingene Max og Bob (2,5), mens han har døtrene Sam (6) og Lola (5) med Denise Richards.

På festen søndag ga Sheen uttrykk for at han har forandret seg.

- Jeg tror jeg er en annen person enn jeg har vært. Alt er mye roligere og fokusert, og mye mer forankret i virkeligheten, sa han til People.

Nytt tv-show I oktober ble det kjent at Sheen får en ny sjanse på skjermen. Et tv-konsept basert på filmen «Anger Management» var blitt plukket opp av kanalen FX Network.

- Jeg valgte «Anger Management» fordi det er et bra konsept. Men jeg tror det blir vanskelig for meg å spille en fyr med sinneproblemer, sa Sheen.

GUDINNE: Rachel Oberlin var en av Charlie Sheens såkalte gudinner. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skuespilleren skal både inneha hovedrollen og produsentrollen, og det er lovet ti episoder av serien. Nå jobbes det med casting, og Sheen sier flere kjendiser vil dukke opp.

Han forteller at ti episoder blir spilt inn på seks uker.

Kvittet seg med gudinnene Samtidig avslører stjernen av han har kvittet seg med de såkalte gudinnene sine, det vil si elskerinnene han hadde en stund. Nå er Sheen singel, og sier han bruker tiden sin på barna.

- Jeg har tilbragt mye tid med barna og familien, og jeg er på vei tilbake i jobbmodus, sier han.

FAMILIEFERIE: I romjula var Sheen og ekskona Denise Richards på ferie sammen med døtrene og Richards' barn. Sheen tvitret selv en rekke bilder fra familieferien. Foto: Stella Pictures Vis mer