Charlotte Frogner (34) er gravid

Venter sitt første barn.

Du ser skuespiller Charlotte Frogner (34) hver uke i NRK-komedien «Side om side». Der spiller hun Celine Kopperud, kona til Jon Almås.

- Jo, jeg kan bekrefte at jeg er gravid, sier hun til Dagbladet.

Godt bevart hemmelighet - Jeg har vært gravid en stund, og er om lag halvveis i svangerskapet. Terminen er i mars neste år. Jeg har holdt det skjult, så dette har vel ikke vært så kjent til nå, ser Charlotte Frogner til Dagbladet.

- Dette har vi vel egentlig skjønt, for du har jo vært så opptatt av naboens graviditet i «Side om side»?

- He he. Nei, her må vi nok skille mellom fiksjon og virkelighet. Erlend Nyhammer heter kjæresten min, som er samboer og vordende far, sier Frogner.

Må ha Mette Marit-stand in Charlotte Frogner er har i over ti år vært ansatt ved Det Norske Teatret, der hun for tida spiller kronprinsesse Mette-Marit i den kritikerroste parodiske komedien «Halve kongeriket».

- Det kommer en stand in etter hvert, men det er uklart når jeg skal ut i permisjon,  sier Frogner.

Gjennom tre sesonger er bli blitt godt kjent med Charlotte Frogner og de andre skuespillermne i «Side om side». Forstadsidyllen spinnes rund naboskapet mellom tre forskjellige ektepar: Tore Sagen og Pernille Sørensen (familien Pedersen), Jon Almås og Charlotte Frogner (familien Kopperud) og Vidar Magnussen og Marie Blokhus (familien Kvåle/Lerke).

De er ganske forskjellige, men deres liv vikles inn i hverandres - på godt og vondt.