Christoffer Arnesen:

«Charterfeber»-Christoffer er død

Christoffer Arnesen gikk bort i november.

GIKK BORT: Mange vil nok huske Christoffer Arnesen (til høyre) for hans deltakelse i «Charterfeber». Her sammen med reisekamerat Fred Åge Gran. Foto: TV3
GIKK BORT: Mange vil nok huske Christoffer Arnesen (til høyre) for hans deltakelse i «Charterfeber». Her sammen med reisekamerat Fred Åge Gran. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

19. november gikk Christoffer Arnesen, best kjent for de fleste fra «Charterfeber», bort. Det bekrefter hans mor overfor Dagbladet.

Gjennom dødsannonsen kommer det fram at TV-profilen ble bisatt fra Horten kapell fredag 3. desember.

«Charterfeber»-profil

Arnesen gjorde seg bemerket i TV3-serien i reisefølge med Fred Åge Gran. Blant duoens mest minneverdige øyeblikk på tur, er da de i 2013 ble svært forvirret under innsjekkingen på Gardermoen.

De to kameratene sleit med å finne billettautomatene og fikk mange til å le da de printet ut 20 bagasjelapper, fordi de trodde de måtte ha en lapp per kilo bagasje.

Var seg selv

I et intervju med hortensavisa Gjengangeren samme år, fortalte Arnesen at hans entré inn i «Charterfeber» noen år tidligere hadde vært en tilfeldighet.

- Egentlig var det en kamerat av meg som skulle dra, men han fikk tilbud om å være med i «Robinsonekspedisjonen» i stedet, og da spurte han om jeg ville ta hans plass i «Charterfeber», fortalte han den gang.

«Charterfeber» er kjent for å by tv-seerne på mange herlige øyeblikk, og TV3-serien har både vært nominert til og vunnet Gullruten. Når det gjaldt det å ha et tv-team tett på, det være seg ved innsjekkingen på Gardermoen eller i syden, hadde ikke Arnesen noen betenkeligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer