Cher:

Cher (72) røper intim detalj om kjendis-eksen

Artisten forteller om sine tidligere forhold i nytt intervju.

ÅPNER OPP: Den amerikanske sangeren Cher har vært i flere profilerte forhold. Hun er ikke redd for å snakke åpent om dem. Et av dem var med Tom Cruise. Foto: NTB scanpix
ÅPNER OPP: Den amerikanske sangeren Cher har vært i flere profilerte forhold. Hun er ikke redd for å snakke åpent om dem. Et av dem var med Tom Cruise. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2008 avslørte sangeren Cher (72) i et intervju med The Telegraph at hun hadde et hemmelig forhold med skuespiller Tom Cruise (56) på 80-tallet.

Den gangen påpekte sangeren at den store aldersforskjellen ikke hadde noe å si, men at det var deres travle karrierer som satte spikeren i kista for forholdet.

I et nytt intervju med avisa Mail On Sunday forteller hun nye detaljer om forholdet som de tilsynelatende klarte å holde skjult i en årrekke. Overfor nettstedet forteller artisten at duoen møttes for første gang i bryllupet til Madonna (60) og Sean Penn (58) i 1985.

Det var imidlertid en helt annen anledning som førte til gjenforening.

- En gjeng med folk med dyslektikere ble invitert til Det hvite hus, og både Tom og jeg var dyslektikere, hevder hun i intervjuet, ifølge Aftonbladet.

72-åringen minnes at det umiddelbart var en gnist mellom dem, men at det ikke skjedde noe intimt mellom dem den kvelden.

- Nei, nei, nei. Vi begynte ikke å date før seinere, men det var definitivt en gnist der, sier hun.

- Helt vill

Selv om forholdet tok slutt, er stjernene fremdeles gode venner, ifølge henne selv. Cher, som nå er 72 år gammel, deler at «Mission Impossible»-stjerna er en av hennes fem beste elskere gjennom tidene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer