IKKE HAPPY: Cher (70) holdt ingenting tilbake da hun skulle beskrive opplevelsen av å være kunde i Kate Hudsons (37) nettbutikk. Foto: NTB Scanpix
IKKE HAPPY: Cher (70) holdt ingenting tilbake da hun skulle beskrive opplevelsen av å være kunde i Kate Hudsons (37) nettbutikk. Foto: NTB ScanpixVis mer

Cher meldte seg inn som kunde i Kate Hudsons nettbutikk. Det gikk ikke så bra

- Et jævla mas.

(Dagbladet): Taylor Swift og Kanye West er ikke de eneste kjendisene som bruker sosiale medier til å hakke på hverandre om dagen.

Om ikke annet, sørget nemlig 70 år gamle Cher for å gi Hollywood-stjerna Kate Hudson (37) passe dårlig PR da hun skulle oppsummere kundeopplevelsen hos Hudsons nettbutikk, Fabletics.

Ifølge Daily Mail eier Hudson en tredjedel av det voksende klesimperiumet, som i all hovedsak tilbyr sportsklær til kvinner og menn på nett. Mange av plaggene er designet av skuespilleren selv.

- Føler meg lurt

Men da selveste «Goddess of Pop» satte seg ned foran pc-en for å plukke fra Hudsons velomtalte kolleksjoner, endte det ikke slik hun hadde tenkt.

«Gjorde en tabbe ved å melde meg inn i Fabletics. For et jævla mas. Fikk ikke se noen plagg før jeg oppga hvor mange barn jeg har! Føler meg lurt», skriver Cher på Twitter.

Bladet People skriver at Fabletics er et kundeklubb-basert nettsted der nye medlemmer må svare på en rekke spørsmål før de kan klikke plagg hjem.

Spørsmålene handler om alt fra kroppsfigur og treningsform til fargeønsker og - tydeligvis - hvor mange barn du har.

- Ment å være veiledende

- Spørsmålsintroduksjonen er ment å være veiledende for våre kunder og deres handleopplevelser. Vi lager bare de klærne folk vil ha. Jeg skulle ønske vi kunne skru tiden tilbake og forklare dette til Cher, sier Shawn Gold, en talsperson for selskapet, til People.

Gold legger også til at «de elsker Cher» og synes det er leit at hun ikke likte spørsmålene.

Kate Hudson har ikke kommentert saken. Hun ble for øvrig kåret til «årets entreprenør» for arbeidet med Fabletics under Glamour Women of the Year Awards i fjor.

Det er uvisst hvorvidt Cher, hvis egentlige navn er Cherilyn Sarkisian, har registrert det småsmiskende svaret fra Fabletics. Den ivrige 70-åringen har uansett virket å være mer opptatt av Melania Trumps omdiskuterte takketale de siste timene, etter regnet av tweets å dømme.