Cheryl Cole giftet seg i hemmelighet

Avslørte det selv i natt for å stoppe spekulasjonene.

GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Cheryl Cole har giftet seg i hemmelighet med franske Jean Bernard Fernandez-Versini. Foto: AFP Photo/Alberto Pizzoli/NTB Scanpix
GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Cheryl Cole har giftet seg i hemmelighet med franske Jean Bernard Fernandez-Versini. Foto: AFP Photo/Alberto Pizzoli/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Den britiske superstjerna Cheryl Cole (31) har giftet seg i hemmelighet med franske Jean-Bernard Fernandez-Versini (33), avslører hun selv på sin egen Facebook-side.

- Jeg pleier ikke å dele privatlivet mitt, men for å stoppe spekulasjonene vil jeg dele noen fine nyheter... Jean-Bernard og jeg giftet oss 7. juli. Vi er veldig glade og stolte over å gå videre med livene våre sammen, skriver Cole.

Ifølge Daily Mirror var den hemmelige bryllupsseremonien på en øy i Karibien, og for å sikre seg at det forble hemmelig ble bare fire gjester invitert.

31-åringen har vært sammen med franskmannen i tre måneder, ifølge britiske medier.

Cheryl Cole har tidligere vært gift med fottballstjerna Ashley Cole. De to skilte seg etter at Ashley Cole ble avslørt som utro. De to hadde da vært gift i fire år.

GIFTERINGEN: Her viser Cheryl Cole fram gifteringen. Bildet ble lagt ut på Instagram og Facebook.
GIFTERINGEN: Her viser Cheryl Cole fram gifteringen. Bildet ble lagt ut på Instagram og Facebook. Vis mer