Chris Brown angrer at han banket Rihanna

- Det jeg gjorde, var utilgivelig.

||| (Dagbladet): - Jeg skulle ønske jeg fikk sjansen til å leve de øyeblikkene om igjen, men det kan jeg ikke. Det jeg gjorde, var utilgivelig. Ingen er mer skamfull over meg enn meg selv, sier Chris Brown (20) i en ny video på hans offisielle YouTube-side.

Dermed snakker den 20-årige r'n'b-sangeren for første gang ut om da han skamslo ekskjæresten Rihanna i februar.

Frarådet å snakke
- Siden februar har advokaten min rådet meg til ikke å snakke ut om dette - men siden hendelsen har jeg ønsket offentlig å uttrykke min dypeste anger og påta meg det fulle ansvar, sier 20-åringen.

Brown ble for en måned siden idømt samfunnsstraff for voldsepisoden, etter en avtale med aktoratet der han sa seg skyldig i tiltalen.

Som del av dommen må han ta kurs om vold i hjemmet, og i videoen forteller han at han er i full gang med dette.

- Jeg har oppsøkt, og fortsetter å oppsøke, hjelp for å forsikre meg om at det som skjedde i februar, aldri vil skje igjen, sier Brown.

Skulle vitne
Voldsepisoden skjedde i forbindelse med en fest foran Grammy-utdelingen i Los Angeles. En mann ble sett mens han slo løs på en kvinne i en Lamborghini, og snart etter lekket bilder av den skamslåtte Rihanna til pressen.

Rihanna var innkalt som vitne i saken mot eksen, som hadde forbud mot å nærme seg henne i rettssalen. Hun slapp imidlertid å forklare seg da forliket mellom forsvaret og aktoratet ble kjent.

- Hun synes dette er en riktig og rettferdig løsning på saken, uttalte hennes advokat Donald Etra etter dommen var falt.

Det er ikke kjent om Rihanna og Brown har hatt noe å gjøre med hverandre etter rettssaken.

- Jeg kan bare be om at dere er så snille og tilgir meg. Jeg håper andre lærer av mitt feiltrinn, sier 20-årige Chris Brown.

SKULLE VITNE: Rihanna fikk på en times varsel beskjed om at hun slapp å vitne mot eksen under rettssaken for en måned siden. Foto: LORI SHEPLER/AP/SCANPIX
SKULLE VITNE: Rihanna fikk på en times varsel beskjed om at hun slapp å vitne mot eksen under rettssaken for en måned siden. Foto: LORI SHEPLER/AP/SCANPIX Vis mer