<strong><p>PÅGREPET:</strong> Chris Brown sitter i varetekt i Paris. Foto: NTB Scanpix</p>

PÅGREPET: Chris Brown sitter i varetekt i Paris. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Chris Brown pågrepet i Paris - mistenkt for voldtekt

Det melder nyhetsbyrået Reuters.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske artisten Chris Brown (29) er pågrepet i Paris, mistenkt for voldtekt.

Det melder nyhetsbyrået Reuters på Twitter.

Ifølge magasinet Closer, gjengitt av Independent, har en 24 år gammel kvinne fremmet påstander om en angivelig voldtekt, som skal ha funnet sted etter at hun møtte artisten på en nattklubb i Frankrikes hovedstad 15. januar.

Kvinnen hevder samtidig at to bekjente av Brown også skal ha misbrukt henne. De skal også ha blitt pågrepet i saken.

Nyhetsbyrået AP melder at Chris Brown ble pågrepet mandag, og at han fremdeles sitter i varetekt tirsdag. Hverken Browns management eller plateselskap har så langt uttalt seg om saken.

På kant med loven

29-åringen har de siste åra ofte havnet i medienes søkelys for helt andre grunner enn musikken. I 2017 ble Brown anmeldt for å ha slått til fotografen på sin egen fest.

I august 2016 hevdet glamourmodellen Baylee Curran at Chris Brown skal ha pekt på henne med en pistol. Da postet artisten flere sinte Instagram-videoer mens politiet ventet utenfor huset hans. Han skal ha funnet fram skytevåpenet etter en krangel om diamanter.

I 2009 ble han dømt til prøvetid og samfunnstjeneste for å ha vært voldelig mot sin daværende kjæreste Rihanna. Prøvetiden gikk ut i 2015.

Brudd på prøvetid

I 2013 ble Brown og hans livvakt arrestert for overfall, og førstnevnte valgte kort tid etterpå å legge seg inn på en rehabiliteringsklinikk.

Seinere samme år ble han sparket ut av klinikken, fordi han hadde kastet en stein gjennom vinduet til bilen der moren hans satt.

I 2014 havnet han på ny i klammeri med loven, da han ble arrestert for brudd på prøvetiden. Samme år erkjente han straffskyld for overfallet han og livvakten sto bak i 2013, og ble dømt til to dager bak murene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer