Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Anmeldt for vold:

Chris Brown slo til fotograf - var innleid til hans egen fest

R&B-stjerna er igjen anmeldt for vold.

ANMELDT: Chris Brown (27) havner stadig i strid med loven. Nå er sangeren anmeldt for å slått til en fotograf på et utested. Her avbildet under «Hot 97 Summer Jam» i 2015.  Foto: Scott Roth / NTB Scanpix
ANMELDT: Chris Brown (27) havner stadig i strid med loven. Nå er sangeren anmeldt for å slått til en fotograf på et utested. Her avbildet under «Hot 97 Summer Jam» i 2015. Foto: Scott Roth / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Hitmakeren Chris Brown (27) havner ofte i medienes søkelys for helt andre grunner enn musikken. Han havner nemlig stadig i møter med lovens lange arm.

Nå er superstjerna anmeldt for å slått til Bennie Vines Jr. (28). Han er fotograf og var innleid til å ta bilder på superstjernas egen fest natt til mandag.

Det skriver nyhetsbyrået The Associated Press.

Hendelsen skal ha funnet sted på nattklubben Aja Channeilside i Tampa, en storby på Floridas vestkyst. Fotografen var for øvrig innleid av klubben, og ikke av stjerna selv.

Knyttneve

Fotograf Bennie Vines Jr. har fortalt politiet at han ble slått da han tok bilder av sangeren.

Chris Brown skal ha slått ham med en knyttneve i magen, definert som «sucker punch». Fotografen skal også ha fått et større kutt i leppa, som følge av et slag i ansiktet.

Ifølge tabloidnettstedet TMZ, skal Chris Brown ha befunnet seg i DJ-boksen da Vines skal ha forsøkt seg på å ta publikumsbilder bak ham. Da rant det over for den verdskjente artisten.

Utestedet beklager

Vines skal blitt fraktet til sykeshus, men ha nektet medisinsk behandling. Han skal òg ha sagt til politiet at han ønsker straffeforfølgelse på grunn av kuttet i leppa.

Den nevnte nattklubben har bekreftet episoden på Facebook og beklager samtidig til alle som var til stede.

BRÅKMAKER: Chris Brown havner stadig i rampelyset for andre årsaker enn musikken. Her avbildet under tidligere konsert i Los Angeles. Foto: Danny Moloshok / NTB Scanpix
BRÅKMAKER: Chris Brown havner stadig i rampelyset for andre årsaker enn musikken. Her avbildet under tidligere konsert i Los Angeles. Foto: Danny Moloshok / NTB Scanpix Vis mer

- Etter bare noen minutter til stede, krenket Chris Brown og hans følge vår fotograf før de forlot lokalet, skriver en ansatt for Aja Channelside.

Politiet i Florida etterforsker nå hendelsen.

Anmeldt en rekke ganger

Dette er ikke første gang Party-sangeren havner i strid med loven. Han har også blitt anmeldt ved flere anledninger tidligere.

I august i fjor hevdet glamourmodellen Baylee Curran (25) at Chris Brown skal ha pekt på henne med en pistol.

Da postet Ayo-sangeren flere sinte Instagram-videoer mens politiet ventet utenfor huset hans. Han skal ha funnet frem skytevåpenet etter en krangel om diamanter.

I 2009 ble han dømt til prøvetid og samfunnstjeneste for å ha vært voldelig mot sin daværende kjæreste Rihanna. Prøvetiden gikk ut for to år siden.

I 2013 ble Brown og hans livvakt arrestert for overfall, og valgte kort tid etterpå å legge seg inn på en rehabiliteringsklinikk.

Senere samme år ble han sparket ut av klinikken, fordi han hadde kastet en stein gjennom vinduet til bilen der moren hans satt.

I 2014 havnet han på ny i klammeri med loven, da han ble arrestert for brudd på prøvetiden. Samme år erkjente han straffskyld for overfallet han og livvakten sto bak i 2013, og ble dømt til to dager bak murene.