Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Chris Medina er kjæreste med norske Silje Skylstad (28)

- Han får meg til å le.

PAR: Den amerikanske artisten Chris Medina har funnet lykken med Oslo-jenta Silje Skylstad. Foto: Stella Pictures
PAR: Den amerikanske artisten Chris Medina har funnet lykken med Oslo-jenta Silje Skylstad. Foto: Stella Pictures Vis mer

«American Idol»-stjerna Chris Medina (31) rørte en hel verden til tårer da han sang superhiten «What Are Words» for sin hardt trafikkskadde forlovede Juliana Ramos (30) i 2010.

I fjor kom nyheten at paret hadde gjort det slutt etter 13 år sammen.

Nå har artisten fra Chicago fått seg ny kjæreste - nemlig norske Silje Skylstad (28) - som jobber i mediebransjen.

- Ja, vi er kjærester, bekrefter hun til Seoghør.no.

- Han er en morsom type - En venn av meg introduserte meg for Chris noen år tilbake. Etter at han nylig kom tilbake til Norge har vi datet, fortsetter Skylstad.
 
- Bor dere sammen?

- Vel.. han er på besøk hos meg nå, men han bor mer eller mindre i Chicago og LA, røper 28-åringen.
 
- Hva er det beste du kan si om å ha Chris som kjæreste?

- Han er en morsom type som får meg til å le, og det ofte! For meg er det veldig viktig. Samtidig er han en veldig fin og varm person, men det kom kanskje ikke som en overraskelse, sier Silje.

- Spenning og nysgjerrighet Til VG sier Medina følgende om sin nye norske kjæreste:

- Jeg husker da Silje skulle håndhilse på meg første gang. Hun veltet mitt og alle de andres glass på bordet - noe som resulterte i at all drikken rant over meg. Sånt skaper jo alltid spenning og nysgjerrighet. Men på den tiden var det ingen reell sjanse for et forhold på grunn av hvor jeg befant meg i livet mitt, sier Medina til nettstedet.

Saken ble opprinnelig publisert på Se og hør Les her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling