<strong>JUBLER:</strong> Den amerikanske artisten Chris Medina feirer at han får bli i Norge, sammen med kjæresten og det kommende barnet. Foto: Werner Juvik
JUBLER: Den amerikanske artisten Chris Medina feirer at han får bli i Norge, sammen med kjæresten og det kommende barnet. Foto: Werner Juvik Vis mer

Chris Medina har fått permanent oppholdstillatelse i Norge

- Nå kan jeg være med min baby. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den amerikanske artisten Chris Medina (33) feirer nå at han har fått permanent oppholdstillatelse i Norge.

På sin egen Instagram-profil har 33-åringen publisert en kort videosnutt, hvor han sammen med sin norske kjæreste markerer den store dagen med å sprette champagnen.

- I dag fikk jeg innvilget søknaden om permanent oppholdstillatelse i Norge. Nå kan jeg være med min baby og jobbe samtidig. I utgangspunktet skulle det ta seks måneder, men nei, det tok bare to og en halv måned! Norgesvenn to Norsk!, skriver han.

Ble verdenskjent

Medina rørte en hel verden til tårer da han sang superhiten «What Are Words» for sin hardt trafikkskadde forlovede Juliana Ramos i 2010.

To måneder før Juliana Ramos og Medina skulle gifte seg, ble hun funksjonshemmet som følge av en stygg trafikkulykke. Juliana havnet i koma, og våknet etter to uker. Hun er i dag hjerneskadet og avhengig av rullestol.

Etter 13 år tok forholdet slutt i 2014, men 33-åringen har vært åpen om at ekskjæresten fremdeles har en plass i artistens hjerte.

Venter barn

I 2015 ble det kjent at artisten Medina hadde funnet lykken med norske Silje Skylstad (30).

- Ja, vi er kjærester, bekreftet Skylstad den gang til Seoghør.no.

I fjor avslørte han også på sin Instagram-side at paret venter barn.

Chris la ut et ultralydbilde som er hengt opp på juletreet deres.

«Treet er pyntet, og vi sparte den beste julepynten til sist. Det magiske med akkurat dette treet, er at vi neste jul vil feire jul med han eller henne til stede. Jeg si at det å finne ut at jeg skal bli pappa, er den mest magiske gaven jeg noensinne har mottatt. God jul!» skriver «What are words»-sangeren i teksten til bildet.

- Veldig viktig

Skylstad har også tidligere vært åpen om hvordan hun og samboeren møttes.

- En venn av meg introduserte meg for Chris noen år tilbake. Etter at han nylig kom tilbake til Norge har vi datet.

Hun forklarte også hvilke sider ved kjæresten hun setter ekstra pris på.

- Han er en morsom type som får meg til å le, og det ofte! For meg er det veldig viktig. Samtidig er han en veldig fin og varm person, men det kom kanskje ikke som en overraskelse, sa Silje Skylstad til Seoghør.no da forholdet ble kjent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer