<strong>I BILYULYKKE:</strong> Chris Medina avslører selv at han har vært utsatt for en bilulykke. Foto: TV 2
I BILYULYKKE: Chris Medina avslører selv at han har vært utsatt for en bilulykke. Foto: TV 2 Vis mer

Chris Medina:

Chris Medina i bilulykke

Kjørte ut i Nordland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske artisten Chris Medina (35) fikk i 2017 permanent oppholdstillatelse i Norge etter å ha funnet lykke med norske Silje Skylstad.

For tiden er Medina på juleturné, og fredag formiddag skriver artisten i sosiale medier at det gikk galt etter torsdagens konsert i Fauske i Nordland.

«Vi var i en bilulykke etter konserten vår på Fauske. Vi var på vei til hotellet. Kom til toppen, stoppet der og skled nedover den glatte bakken og endte opp i en grøft», skriver han til en video på sin Instagram-profil.

Videre påpeker artisten at de foreløpig ikke vet omfanget av skadene på bilen.

Overfor TV 2 forteller imidlertid Medina at bilen vil være klar allerede til kveldens konsert. Artisten kan også fortelle at han slapp unna ulykken med bare noen blåmerker og en del søvnmangel.

Videre påpeker 35-åringen at han er takknemlig for at det gikk bra med både han og de to andre som satt i bilen, Eirik Næss og Lars Støvland.

Tok verden med storm

Medina rørte en hel verden til tårer da han sang superhiten «What Are Words» for sin hardt trafikkskadde forlovede Juliana Ramos i 2010.

To måneder før Juliana Ramos og Medina skulle gifte seg, ble hun funksjonshemmet som følge av en stygg trafikkulykke. Juliana havnet i koma, og våknet etter to uker. Hun er i dag hjerneskadet og avhengig av rullestol.

Etter 13 år tok forholdet slutt i 2014, men 35-åringen har vært åpen om at ekskjæresten fremdeles har en plass i artistens hjerte.

Han fant lykken med norske Skylstad året etter, og bekreftet forholdet overfor Se og Hør.

Ble foreldre

I 2016 avslørte han også på sinInstagram-side at paret ventet barn.

Chris la ut et ultralydbilde som er hengt opp på juletreet deres.

- HANDLER OM HENNE: Chris Medina var deltager i TV-2 programmet «Århundrets stemme». I kategorien «2000-tallet» sang han en sang som betyr spesielt mye for ham. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

«Treet er pyntet, og vi sparte den beste julepynten til sist. Det magiske med akkurat dette treet, er at vi neste jul vil feire jul med han eller henne til stede. Jeg si at det å finne ut at jeg skal bli pappa, er den mest magiske gaven jeg noensinne har mottatt. God jul!» skriver «What are words»-sangeren i teksten til bildet.

Juli året etter kunne artisten juble over å ha blitt far for første gang - noe han selv bekreftet i sosiale medier.

Paret fikk en datter, og ga henne navnet Mila.

«Mila, Mila, Mila! Du har holdt meg våken tre dager på rad. Den første dagen, den 2. juli klokka tre på natta, begynte du å banke. Den andre dagen, den 3. juli klokka 14, kom du til verden! Og den 4. juli kom stemmen din. Den er nesten like høy som din fars», skriver han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer