Chrissy Teigen tar farvel med Twitter

Modell Chrissy Teigen (35) tar torsdag farvel med Twitter og deaktiverer brukeren sin. - Dette tjener meg ikke lenger positivt som det gjør meg negativt, skriver hun til sine 13 millioner følgere.

TAR FARVEL: Chrissy Teigen tar torsdag farvel med sine 13 millioner Twitter-følgere. Foto: John Salangsang / Shutterstock / NTB
TAR FARVEL: Chrissy Teigen tar torsdag farvel med sine 13 millioner Twitter-følgere. Foto: John Salangsang / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- I over ti år har dere betydd alt. Jeg skylder utrolig mye til den verdenen vi har skapt her. Jeg anser oppriktig mange av dere som mine virkelige venner, skriver Teigen natt til torsdag norsk tid.

- Men det er på tide for meg å si farvel. Dette tjener meg ikke lenger positivt som det gjør meg negativt, og da tror jeg tiden er inne for at jeg gir meg, skriver hun.

35-åringen forklarer at hennes mål er å gjøre folk lykkelige, og skriver at det smerter når hun ikke lykkes med det. «Jeg har alltid blitt framstilt som den sterke og skarpe jenta, men det er jeg bare ikke», skriver hun.

- Mitt ønske om å bli likt og min frykt for å irritere har gjort meg til en annen person enn den dere startet å følge, et annet menneske. Lev godt, tvitrere. Vit at alt jeg brydde meg om var dere!

Videre oppmuntrer Teigen sine følgere til å «vite at deres ord betyr noe, uansett hva du møter, hva andre forteller eller hva din intensjon er», og skriver at hun i løpet av åra har «fått så mange små knyttnever at jeg på dette tidspunktet er svært forslått».

Hun avslutter med å innrømme at hun selv har gjort feil, mange ganger foran hundretusener.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer