Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Christian Ringnes:

Christian Ringnes er forlovet

Investoren har forlovet seg med kjæresten gjennom ti år.

FORLOVET: Christian Ringnes og kjæresten Lotte Birgitta Inger kunne søndag morgen avsløre at de er forlovet etter ti år sammen.
Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
FORLOVET: Christian Ringnes og kjæresten Lotte Birgitta Inger kunne søndag morgen avsløre at de er forlovet etter ti år sammen. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

Eiendomsmilliardæren Christian Ringnes (65) kunne søndag morgen avsløre at han og kjæresten Lotte Birgitta Inger har forlovet seg.

Det var i «Avisrunden» på TV2 Nyhetskanalen at 65-åringen kunne avsløre den glade nyheten. Der fikk han nemlig spørsmål om hva som har holdt han opptatt den siste uka.

- Jeg er nyforlovet, så jeg har vært ganske opptatt av det, sier han.

Med dette tar duoen altså et nytt steg i forholdet - som har vart i snart ti år.

- Det føles veldig bra. Jeg har vært sammen med denne nydelige kvinnen en stund, så det var kanskje på tide å sette substans bak denne oppførselen, sier Ringes i programmet.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 04.04.2016 SKJERFENTUSIAST: Christian Ringnes forteller at han alltid har på seg skjef, til og med når han sover. Video: TV2 Vis mer

Når bryllupet skal stå er fortsatt uklart, men skal vi tro investoren kan det ta en stund før kirkeklokkene ringer.

- Hun er så glad i å være nyforlovet, at hun sier det må vare minst et år, forteller han.

Tidligere har Ringnes vært gift med Denise, som han har barna Isabelle, Anette og Christian sammen med.

Gjorde som dattera

Den glade nyheten kommer bare drøyt et halvt år etter at dattera Isabelle Kristine Ringnes (30) kunne avsløre sin forlovelse.

Milliardærarvingen har i flere år vært samboer med Nimbus-direktøren Bjørn Erik Ihlen (36), og i februar i år kunne de to avsløre at de hadde tatt forholdet videre til det neste steget.

Nyheten delte hun selv på Instagram.

- Vi er forlovet! Du vant kappløpet, men tapet betyr at jeg vant mitt livs store kjærlighet. Jeg er så gira og glad for å gå inn i dette nye kapittelet med deg, Bjørnepus, skrev hun på Instagram den gang.

Christian Ringnes viser oss rundt i Ekebergparken. Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Forlovet i løypa

Til Dagbladet fortalte Ringnes følgende om den romantiske hendelsen. Frieriet fant sted like ved hytta. Egentlig trodde hun at de bare skulle nyte en Kvikk Lunsj under en pause, men Ihlen hadde helt andre planer.

- Han lot som at han skulle ta et bilde av meg mens andre skulle gå forbi, men filmet meg i virkeligheten. Jeg klaget over at det var kaldt, og at jeg ikke ville bli tatt bilde av. Plutselig så sier han: «Men jenta mi, nå skal jeg fri til deg», og så gikk han ned på kne og sa mange fine ord - som man dessverre glemmer litt i adrenalinets øyeblikk, fortalte Ringnes til Dagbladet den gang.

Hennes første reaksjon var å svare: «Nei, nå kødder du med meg?». Etter å ha fått summet seg litt, skjønte hun derimot at dette var ekte og at svaret hennes selvsagt var ja.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media