STOLT: Christina Aguilera er stolt av kroppen sin, og mener andre formfulle kvinner bør være det samme. Foto: Stella Pictures
STOLT: Christina Aguilera er stolt av kroppen sin, og mener andre formfulle kvinner bør være det samme. Foto: Stella PicturesVis mer

Christina Aguilera er endelig fornøyd med sin nye kropp

- Jeg har alltid vært for tynn.

(Dagbladet): - Min utfordring har faktisk alltid vært at jeg har vært for tynn. Så jeg elsker at jeg nå har fått litt rumpe, og så liker jeg jo opplagt å vise kløfta mi, sier Christina Aguilera.

Det er i et ferskt intervju med magasinet Lucky, gjengitt av Daily Mail, at Aguilera snakker åpent om sin nye figur.

Ble sexsymbol Det er gått 13 år siden Christina Aguilera (31) kastet seg inn i rampelyset med hitlåter som «Genie in a Bottle» og «What a Girl Wants». Samtidig ble artisten raskt regnet som et av musikkverdens største sexsymboler, i hard konkurranse med blant andre Britney Spears.

Sjokket var derfor stort for mange da en ny og fyldigere utgave av Aguilera entret scenen under en minnekonsert for Michael Jackson i oktober i fjor.

Aguilera hadde da lagt seg til en utsvevende livsstil etter bruddet med sin tidligere kjæreste, Jordan Bratman, i 2010.

Artisten fikk knallhard kritikk for klesvalget, som for mange overskygget sceneshowet. Med løshår, korsett og noe som minnet om ei bestemortruse ble det hele beskrevet som lite flatterende.

Råd til formfulle kvinner Men nå har den populære «The Voice»-dommeren endelig lært seg å elske sin nye kropp, og sier hun foretrekker den framfor den gamle utgaven.

Til kvinner formfulle kvinner har superstjernen følgende råd:

FORNØYD: Christina Aguilera er endelig fornøyd med sin egen kropp, og sier problemet er at hun alltid har vært for tynn. Her er hun på «The Voice»-pressekonferanse i januar. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

- Kom igjen, hvis du kan få det til å fungere og vise at dette er deg, så kommer den selvsikkerheten til å vises, sier hun.

- Motbydelig Kunsten å være seg selv, er også noe Aguilera har lært seg med åra. Hun innrømmer at det i starten av popkarrieren var mange som hadde meninger om hvordan hun burde se ut.

- Når du er ung, er det lett å bli overkjørt. Det var to kvinner som jobbet i plateselskapet, som alltid ville komme på kostymeprøver og kle meg ut som ei Barbie-dokke. Det var motbydelig, sier Aguilera.

- FOR TYNN: Sånn så Christina Aguilera ut på MTV-Awards i 1999. Det er hun glad hun ikke lenger gjør. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer