FIKK EN SØNN: Idrettsparet Vadim Demidov og Christina Vukicevic Demidov er blitt foreldre. Her fra 2014.  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FIKK EN SØNN: Idrettsparet Vadim Demidov og Christina Vukicevic Demidov er blitt foreldre. Her fra 2014.  Foto: Lise Åserud / NTB scanpixVis mer

Christina Vukicevic er blitt mamma: - Livet smiler

Idrettsparet Vadim Demidov og Christina Vukicevic Demidov er blitt foreldre. 

(Dagbladet): 29 år gamle Christina Vukicevic Demidov har blitt mor for første gang. Hun og ektemannen, Brann-kaptein Vadim Demidov (29).

Det bekrefter fotballspilleren overfor Bergensavisen. Til Dagbladet skriver den nybakte mora i en tekstmelding at den lille familien har det fint.

- Livet smiler, og vi er en lykkelig liten familie på tre. Nå gleder vi oss begge til å nyte tida sammen med den nye statsborgeren i ro og fred her i Bergen, forteller Vukicevic til Dagbladet.

Ifølge BA måtte Brann-spilleren forlate banen på fredag, mens stillinga var 4-0 til bergenslaget. Det for å komme seg til sin gravide kone på Haukeland Universitetssykehus.

Idrettsparet er begge kjent for sine sportslige prestasjoner. Paret giftet seg i Italia i 2014.

Den nybakte mora Vukicevic er tidligere friidrettsutøver og sju ganger mester på 100 meter hekk. 29-åringen annonserte tidligere i år at graviditeten betyr slutten på toppidrettskarrieren. Hun har også gitt ut bok.

Det var på TV 2-programmet «God Morgen Norge» i februar at graviditeten ble avslørt.

Dagbladet møtte sporsprofilen få timer etter at det kom fram at hun var gravid. Hun fortalte at de gledet seg til å bli foreldre.

- Da jeg fant ut at jeg var gravid, ble både jeg og Vadim kjempeglade begge to. Vi befinner oss på et stadium i livet hvor det passer veldig bra, sa hun til Dagbladet.

BLITT PAPPA: Brann-spilleren Vadim Demidov og den tidligere friidrettsutøveren Christina Vukicevic er blitt foreldre til en liten gutt.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
BLITT PAPPA: Brann-spilleren Vadim Demidov og den tidligere friidrettsutøveren Christina Vukicevic er blitt foreldre til en liten gutt.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer