Kjendisgallaen 2019:

Christine Koht er «Årets forbilde»

- Jeg har aldri vært så takknemlig.

RØRENDE TALE: Kirsten Koht tok imot prisen «årets forbilde» på vegne av datteren Christine Koht, under Se og Hørs kjendisgalla. Hun holdt en rørende takketale om datterens sykdom. Video: Bjørn Lindgren Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Årets Kjendisgalla samlet søndag 3. november en rekke kjendiser på Gamle Logen i Oslo, der blant annet prisen for «Årets forbilde» ble delt ut.

Leo Ajkic (35) fikk æren av å dele ut prisen, som i år gikk til en som ifølge juryens begrunnelse har vist at «utfordringene rundt kreft verken bør forties eller gjemmes bort». Da Ajkic introduserte årets vinner, dukket en video opp på skjermen - der Pernille Rygg (56) fullførte introduksjonen.

Det er nemlig kona hennes, den folkekjære komikeren Christine Koht (52), som er kåret til «Årets forbilde».

- Åpenhet er en viktig verdi, og årets prisvinner viser at utfordringene rundt kreft verken bør forties eller gjemmes bort. Årets forbilde har i stedet vist at selv det verste man kan gjennomgå også kan brukes til noe positivt. Både for seg selv, og for alle oss andre, uttaler Rygg i videoen.

- Prisvinneren er sprudlende og utstråler positiv energi, selv når dagene er som mørkest og motbakkene er tyngst. Men mest av alt er hun veldig, veldig morsom, og en av de fineste menneskene vi vet om. Årets forbilde er, min elskede, Christine Koht, avslutter Rygg, med kona og svigermoren, Kirsten Koht (75), ved sin side.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer