Christine Koht skal opereres

Torsdag kveld forteller komikeren at hun er på vei til operasjonssalen.

INNLAGT: Christine Koht deler ny oppdatering om hvordan det står til med helsa. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
INNLAGT: Christine Koht deler ny oppdatering om hvordan det står til med helsa. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et nytt innlegg på Facebook forteller kreftsyke Christine Koht at hun skal opereres.

- Jeg har sagt til til Pernille hver dag de siste 10 dagene: «Jeg NEKTER å bli lagt inn på sykehus igjen. Nå vil jeg ha fred til å begynne å hekle. Jeg VIL ikke inn for 9. gang siden august. Og hvis, så må du ringe politiet for å bære meg ut.» Men så, hva skjer - her er jeg igjen, skriver hun.

Hun forteller videre at legene sier hun har en ny infeksjon - nærmere bestemt hvite stafylokokker i blodet.

VG omtalte saken først.

I innlegget legger hun ved en video hvor hun forteller at hun skal opereres og at hun er på vei til operasjon. Koht forklarer at hun skal opereres i halsen og blir lagt i narkose.

- Så nå er det opp til operasjon, og til de med grønne hatter. Jeg syns det virker som om den avdelingen med grønne dusjhetter har det mest gøy av alle her. Så litt gøy, ihvertfall bittelitt gøy er det å få komme opp til den grønne operasjonssalen, skriver hun i innlegget.

Den folkekjære komikeren har kommet med jevne oppdateringer om hvordan det går med henne og helsen, etter at hun fikk påvist en alvorlig kreftdiagnose i januar i 2019.

Kona Pernille Rygg ble selv alvorlig syk i fjor. 57-åringen ble akutt syk under et besøk hos kona på Sunnaas sykehus, og årsaken var en sterk immunreaksjon på grunn av en farlig bakterie som ga henne nyresvikt, skrev Christine Koht på Facebook i desember 2019.

Siden den gang har det vært nokså stille fra Pernille Rygg om sykeleiet som fant sted i fjor, men nylig åpnet hun opp om den tøffe tida i et intervju med magasinet Psykisk Helse.

Samtidig som kona Christine Koht fikk intensivbehandling for kreft, ble hun selv livstruende syk.

- Jeg ble veldig syk selv for snart ett år siden. Det er jo ikke på grunn av at Christine var syk. Men legene var ikke i tvil om at det ble så farlig fordi jeg var så sliten, sa Rygg åpenhjertig i intervjuet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer