Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Colin Firth og Livia Giuggioli:

Colin Firths kone innrømmer affære med påstått «stalker»

- Av åpenbare grunner har ikke Firth-ekteparet hatt et ønske om å gå offentlig med denne saken.

OFFENTLIG SKITTENTØYVASK: Den britiske skuespilleren Colin Firth, sammen med sin italienskfødte filmprodusentkone Livia Giuggioli, har etter mange spekulasjoner og rykter valg å gå ut med en offentlig uttalelse til pressen. Foto: NTB Scanpix
OFFENTLIG SKITTENTØYVASK: Den britiske skuespilleren Colin Firth, sammen med sin italienskfødte filmprodusentkone Livia Giuggioli, har etter mange spekulasjoner og rykter valg å gå ut med en offentlig uttalelse til pressen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): De siste dagene har privatlivet til «Love Actually»-stjerna Colin Firth (57) fått bred omtalte i internasjonale medier.

Kona gjennom snart 21 år, Livia Giuggioli (48), bekrefter nemlig at hun har hatt en affære med en mann som angivelig skal ha «stalket» henne.

Ifølge The Times og CBS News hevder Giuggioli at den italienske journalisten Marco Brancaccia (55) blant annet har trakassert henne med «skremmende» meldinger. Saken skal foreløpig være under politietterforskning.

- Separert

Etter mange spekulasjoner og rykter, har ekteparet nå valgt å gi en felles uttalelse til mediene.

- Av åpenbare grunner har ikke Firth-ekteparet hatt et ønske om å gå offentlig med denne saken. For noen år siden bestemte Colin og Livia å separeres i det stille. På dette tidspunktet var Livia kort involvert med sin tidligere venn Mr. Brancaccia. Firth-ekteparet har siden blitt gjenforent, heter det i uttalelsen, ifølge CBS News.

TØFF PERIODE: Colin Firth og kona bekrefter at de i all hemmelighet gikk hver til sitt, men at de seinere fant tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
TØFF PERIODE: Colin Firth og kona bekrefter at de i all hemmelighet gikk hver til sitt, men at de seinere fant tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre hevder Giuggioli at den italienske journalisten trakasserte henne over flere måneder, da hun valgte å gå tilbake til eksen. 48-åringen forklarer også at hun sitter på dokumenter som skal bevise disse påstandene.

- Ville forlate Colin

Brancaccia slår imidlertid hardt tilbake mot Giuggioli, og påstår overfor The Times at han aldri har trakassert 48-åringen.

- Livia ønsket å forlate Colin og bli sammen med meg. Min påståtte «stalking» besto av to meldinger via WhatsApp og én e-post. Disse ble sendt etter at hun endte vårt forhold i juni 2016. Jeg skrev en e-post til Colin, hvor jeg fortalte om mitt forhold til Livia. I ettertid angrer jeg på å ha sendt denne.

SEIERSKYSS: Colin Firth kysset kona da han vant Oscar for «Kongens tale» i 2011. Foto: NTB Scanpix
SEIERSKYSS: Colin Firth kysset kona da han vant Oscar for «Kongens tale» i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forholdet mellom Brancaccia og Giuggioli skal angivelig ha funnet sted fra 2015 til 2016. Førstnevnte påstår at «ekteskapet til Colin og Livia skal ha vært over i årevis» da han og sistnevnte ble romantisk involvert.

- I løpet av dette året sendte hun meg hundrevis av kjærlighetserklæringer, bilder og videoer. Hun sendte meg til og med en dagbok, påstår han.

Firth og Giuggioli, som giftet seg i 1997, har to barn sammen. Mens sistnevnte jobber som filmprodusent, er Firth kanskje best kjent for sine roller i henholdsvis «Mamma Mia», «Bridget Jones», «Love Actually» og «Kongens tale». Sistnevnte fikk han Oscar for i 2011.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling