Colin Firth og Livia Giuggioli:

Colin Firths kone innrømmer affære med påstått «stalker»

- Av åpenbare grunner har ikke Firth-ekteparet hatt et ønske om å gå offentlig med denne saken.

OFFENTLIG SKITTENTØYVASK: Den britiske skuespilleren Colin Firth, sammen med sin italienskfødte filmprodusentkone Livia Giuggioli, har etter mange spekulasjoner og rykter valg å gå ut med en offentlig uttalelse til pressen. Foto: NTB Scanpix
OFFENTLIG SKITTENTØYVASK: Den britiske skuespilleren Colin Firth, sammen med sin italienskfødte filmprodusentkone Livia Giuggioli, har etter mange spekulasjoner og rykter valg å gå ut med en offentlig uttalelse til pressen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De siste dagene har privatlivet til «Love Actually»-stjerna Colin Firth (57) fått bred omtalte i internasjonale medier.

Kona gjennom snart 21 år, Livia Giuggioli (48), bekrefter nemlig at hun har hatt en affære med en mann som angivelig skal ha «stalket» henne.

Ifølge The Times og CBS News hevder Giuggioli at den italienske journalisten Marco Brancaccia (55) blant annet har trakassert henne med «skremmende» meldinger. Saken skal foreløpig være under politietterforskning.

- Separert

Etter mange spekulasjoner og rykter, har ekteparet nå valgt å gi en felles uttalelse til mediene.

- Av åpenbare grunner har ikke Firth-ekteparet hatt et ønske om å gå offentlig med denne saken. For noen år siden bestemte Colin og Livia å separeres i det stille. På dette tidspunktet var Livia kort involvert med sin tidligere venn Mr. Brancaccia. Firth-ekteparet har siden blitt gjenforent, heter det i uttalelsen, ifølge CBS News.

Videre hevder Giuggioli at den italienske journalisten trakasserte henne over flere måneder, da hun valgte å gå tilbake til eksen. 48-åringen forklarer også at hun sitter på dokumenter som skal bevise disse påstandene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer