Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Come Along»-stjerna (50) drømte om flere barn i nesten ti år: - De kunne ikke tro at jeg var 41

Titiyo Jah fikk endelig babydrømmen oppfylt.

BLE MOR SOM 50-ÅRING: Den svenske artisten Titiyo Jah, som for øvrig er søster av artisten Eagle Eye Cherry. Her er hun avbildet på starten av 2000-tallet, da hun fikk en internasjonal hit med «Come Along». Foto: Rune I. Myhre/ Dagbladet
BLE MOR SOM 50-ÅRING: Den svenske artisten Titiyo Jah, som for øvrig er søster av artisten Eagle Eye Cherry. Her er hun avbildet på starten av 2000-tallet, da hun fikk en internasjonal hit med «Come Along». Foto: Rune I. Myhre/ Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): På starten av 2000-tallet var den svenske artisten Titiyo Jah (50) på «alles» lepper, og mange hadde henne garantert på hjernen - eller rettere sagt hitlåta hennes, den internasjonale suksessen «Come Along».

De siste 15 åra har hun fortsatt å jobbe som artist, og hun har sporadisk gitt ut ny musikk.

Akkurat nå er det imidlertid noe annet enn sangkarrieren som trolig står i høysetet hos Titiyo. Hun er nemlig blitt mor for annen gang - hele 25 år etter at hun fødte dattera Femi (25). Det skriver Aftonbladet.

- Jeg kan bekrefte at hun har fått en datter, sier manageren hennes til avisa.

Barn med 15 år yngre mann

Den gang for 25 år siden da artisten fikk sin førstefødte, skjedde det sammen med musikeren Magnus Frykberg (50).

Etter at forholdet med Frykberg tok slutt, ønsket imidlertid Jah seg flere barn.

I et intervju med Aftonbladet for over ni år siden, fortalte sangeren at hun kunne tenke seg å få barn igjen, men at hun ikke ønsket å få det alene:

- Jeg er ikke så gira på å skaffe meg et og ha det selv. Jeg hadde fått panikk av å gå i barnehagen fem dager i uka. Å bli tvunget til å følge et system og følge normen, sa hun høsten 2008.

Siden den gang har hun imidlertid blitt sammen med den 15 år yngre fotografen Viktor Flumé, ifølge Expressen. Og de to valgte altså å få barn sammen.

DRØMTE OM BARN LENGE: Titiyo Jah ble tobarnsmor 25 år etter at hennes første datter kom til verde. Foto: Rune I. Myhre/ Dagbladet
DRØMTE OM BARN LENGE: Titiyo Jah ble tobarnsmor 25 år etter at hennes første datter kom til verde. Foto: Rune I. Myhre/ Dagbladet Vis mer

Trodde ikke hun var over 40

Ifølge Forskning.no og Folkehelseinstituttet øker risikoen for ulike komplikasjoner når fødealderen øker, selv om risikoen kan være liten for den enkelte.

Og for Titiyo Jah sin del, uttrykte hun i 2008-intervjuet liten bekymring for at hun den gang hadde passert 40 år, med tanke på å bli mor igjen.

- Men hva søren, jeg var på en helseundersøkelse, og de kunne ikke tro at jeg var 41 år. Så hvis det blir sånn, så blir det sånn, sa hun til Aftonbladet.

På en gallapremiere i november, snakket artisten for øvrig om graviditeten sin for første gang.

- Det går kjempebra med meg. Vi vet hva det blir. Det blir en jente, sa hun til Hänt for en måned siden.

Det var i slutten av september nyheten ble bekreftet. Det gjorde manager Per Hägglund overfor Aftonbladet.

- Autonom Management bekrefter at Titiyo er gravid. Ellers har vi ingen kommentarer, uttalte han til avisa.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!