Dattera til Jamie Foxx:

Corinne Foxx (23) vokste opp i Hollywood. Nå advarer hun mot berømmelse

- Det ser kanskje fint ut fra utsiden. 

KJENDISDATTER: Corinne Fox (23), datteren til skuespiller Jamie Foxx (47) ber folk som ønsker å bli berømte tenke seg godt om. Her fra Golden Globe-utdelinga i fjor. Foto: Afp / NTB Scanpix
KJENDISDATTER: Corinne Fox (23), datteren til skuespiller Jamie Foxx (47) ber folk som ønsker å bli berømte tenke seg godt om. Her fra Golden Globe-utdelinga i fjor. Foto: Afp / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Som datter av en verdenskjent og styrtrik skuespiller er det kanskje lett å tenke at Corinne Foxx (23) har det litt bedre enn alle oss andre.

For i motsetning til resten av oss, som bare kan drømme om å vokse opp blant røde løpere, verdensstjerner, glitter og glamour, er Jamie Foxx' eldstedatter - enten hun vil det eller ei - født inn i rampelyset.

Men skal vi tro Corinne selv, er ikke en oppvekst i et Hollywood-hjem, i hvert fall ikke hennes, så ekstravagant som en kanskje skulle tro.

- Var et kjedelig barn

- Mange tror barndommen min var fylt opp av yachter, dyr shopping, filmpremierer, overdådige middagsselskap og barnepiker i flertall. Vel, jeg må skuffe dere der. 99 prosent av tida var jeg et kjedelig barn, skriver Foxx i et lengre innlegg hos Refinery29, der hun reflekterer rundt prisen av å være berømt.

23-åringen, som akkurat er ferdig med college, vil på ingen måte kalle seg selv berømt. Hun ønsker likevel å dele erfaringer fra et kjendisdatterliv, rettet mot berømmelsesjegere - som hun selv mener det er altfor mange av.

- Stadig oftere hører jeg folk som sier: «Jeg ville gjort hva som helst for å bli berømt». Det ser kanskje fint ut fra utsiden, men i virkeligheten tror jeg enhver kjendis ville gjort hva som helst for å få én «normal» dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer