«Paradise Hotel»:

Coronasmitte på «Paradise Hotel»

Deltaker testet positivt.

CORONASMITTE: Under årets innspilling av realityprogrammet har det vært smitte blant deltakerne. Her er programleder Triana Iglesias. Foto: Se og Hør
CORONASMITTE: Under årets innspilling av realityprogrammet har det vært smitte blant deltakerne. Her er programleder Triana Iglesias. Foto: Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år reiste en rekke håpefulle unge til Mexico for innspilling av den kommende sesongen av «Paradise Hotel». Fredag formiddag får VG opplyst at det er vært smitte blant deltakerne.

- I siste halvdel av april var vi ferdige med innspillingen av sesong 14 av «Paradise Hotel» i Mexico - uten noen tilfeller av corona. Etter dette ankom deltakerne som skulle være med i sesong 15, og en av disse deltakerne testet positivt for corona etter ankomst på settet, sier programdirektør i Nent, Christian Meinseth, til avisa.

Videre kommer det fram at vedkommende umiddelbart ble isolert fra andre deltakere og crew, og at ingen andre er blitt smittet. Innspillingen ble noe forsinket, men er nå avsluttet.

Reisekritikk

Tidligere i år stormet det rundt innspillingen av «Paradise Hotel», fordi produksjonen valgte å spille inn i Mexico under pandemien. I etterkant har programleder Triana Iglesias svart på kritikken.

- Hver tredje dag testes vi, det er munnbind, ingen klemming, det er avstand. Og det er mye hat fra Norge som man får på toppen av det, som dumper inn i innboksen hver dag, så det er klart man blir påvirket av det, sa hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer