Coronasmittet: - Gikk rett i kjelleren

Nok en TV 2-profil må tilbringe jula i isolasjon.

SMITTET: TV-kokk Wenche Andersen har testet positivt for coronaviruset. Foto: Øyvind Ganesh Eknes/TV 2
SMITTET: TV-kokk Wenche Andersen har testet positivt for coronaviruset. Foto: Øyvind Ganesh Eknes/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LES ALT OM CORONA

Etter fredagens «God morgen Norge»-sending testet Vår Staude (55) positivt på Covid-19.

- Jeg har det bra, føler meg såpass lite syk at jeg ikke hadde tenkt over det, hadde det ikke vært pandemi og så strenge smitteregler. Men trist å ikke kunne feire jul med alle mine, så klart, skrev Staude i en SMS til Dagbladet.

Morgenprogrammet skal ha strenge smittevernregler. Staude krysset derfor fingrene for at ingen av kollegaene hennes skulle teste positivt.

Nå har imidlertid «God morgen Norge»-kollega og TV-kokk Wenche Andersen også blitt syk. Det melder TV 2.

Tidligere smittet

Det var onsdag TV-kokken fikk den kjedelige beskjeden, etter å ha tatt en PCR-test samme dag.

- Jeg har hatt corona tidligere og jeg har fått den tredje vaksinen, så jeg tenkte at jeg var ganske trygg på at jeg slapp unna denne gangen, sier hun til TV 2.

TV-profilen forteller at hun er veldig forkjøla, men at hun verken har feber eller problemer med smak- og luktesans. Hun legger dog ikke skjul på at hun ble skuffet da prøven kom tilbake positiv så kort tid før jul.

- Jeg gikk rett i kjelleren. Jeg ble så lei meg, for jeg trodde ikke at det var det. Det er noe med at det er jul og jeg skulle feire i Arendal med sønn og svigerdatter. Men samtidig veldig glad for at jeg ikke har vært med dem, eller noen andre utenom jobb, den siste uka.

Onsdag dro Andersen på hytta, hvor hun skal tilbringe jula alene. Men til tross for at jula må feires alene, skal TV-kokken nyte både ribbe og surkål.

- Sønnen min foreslo at vi kunne FaceTime under middagen, så det skal vi. Også har jeg tatt med meg noen gode bøker som venter på å bli lest, sier hun til kanalen.

Christoffer Rødseth vil steppe inn som vikar for Andersen på kjøkkenet i «God morgen Norge».

Makker i karantene

Staudes «God morgen Norge»-makker, Peter Moi Bubresko (46), ble fredag satt i karantene. Siden da har han isolert seg.

Bubresko har bestilt en PCR-test på julaften, og håper han får testet seg ut av karantenen for å feire jul med familien.

Med det går Bubresko glipp av tvillingbarnas bursdag, som fyller fem år lille julaften. Han risikerer også å gå glipp av kjærestens bursdag, som er på selve julaften.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer