Vår Staude:

Coronasmittet - i isolasjon på julaften

TV 2-profiler Vår Staude har fått lei beskjed like før jul. Makkeren Peter Moi Bubresko er satt i karantene.

ISOLASJON: Programlederne er i isolasjon etter at Vår Staude fikk bekreftet smitte på fredag. Foto: Espen Solli/ TV 2
ISOLASJON: Programlederne er i isolasjon etter at Vår Staude fikk bekreftet smitte på fredag. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter fredagens «God morgen Norge»-sending testet Vår Staude (55) positivt på Covid-19. Det melder TV 2. Det betyr en annerledes og mer ensom jul enn programlederen hadde planlagt.

- Vi tar jo daglige tester i «God morgen Norge», og alle tester har alltid vært negative – også fredag morgen, så jeg fikk helt sjokk da den plutselig ble positiv, sier Staude til TV 2.

Hun forteller at hun tenker på alle hun har vært i nærheten av, og krysser fingrene for at flere slipper å få jula spolert.

Morgenprogrammet skal nemlig ha strenge smittevernsregler. I tillegg til antibac og avstand, må alle som skal i studio teste seg i forkant.

Julefeiringen henger også i en tynn tråd for flere. Staude er alene i isolasjon, mens hennes nærkontakter er i karantene.

I en SMS til Dagbladet skriver Staude at hun føler seg lite syk. Hun krysser likevel fingrene for at hun får tilbrakt romjula med sine kjære, selv om det bare er å glemme julaften med hele familien.

- Jeg har det bra, føler meg såppass lite syk at jeg ikke hadde tenkt over det, hadde det ikke vært pandemi og så strenge smitteregler. Men trist å ikke kunne feire jul med alle mine, så klart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.