Vår Staude:

Coronasmittet - i isolasjon på julaften

TV 2-profiler Vår Staude har fått lei beskjed like før jul. Makkeren Peter Moi Bubresko er satt i karantene.

ISOLASJON: Programlederne er i isolasjon etter at Vår Staude fikk bekreftet smitte på fredag. Foto: Espen Solli/ TV 2
ISOLASJON: Programlederne er i isolasjon etter at Vår Staude fikk bekreftet smitte på fredag. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter fredagens «God morgen Norge»-sending testet Vår Staude (55) positivt på Covid-19. Det melder TV 2. Det betyr en annerledes og mer ensom jul enn programlederen hadde planlagt.

- Vi tar jo daglige tester i «God morgen Norge», og alle tester har alltid vært negative – også fredag morgen, så jeg fikk helt sjokk da den plutselig ble positiv, sier Staude til TV 2.

Hun forteller at hun tenker på alle hun har vært i nærheten av, og krysser fingrene for at flere slipper å få jula spolert.

Morgenprogrammet skal nemlig ha strenge smittevernsregler. I tillegg til antibac og avstand, må alle som skal i studio teste seg i forkant.

Julefeiringen henger også i en tynn tråd for flere. Staude er alene i isolasjon, mens hennes nærkontakter er i karantene.

I en SMS til Dagbladet skriver Staude at hun føler seg lite syk. Hun krysser likevel fingrene for at hun får tilbrakt romjula med sine kjære, selv om det bare er å glemme julaften med hele familien.

- Jeg har det bra, føler meg såppass lite syk at jeg ikke hadde tenkt over det, hadde det ikke vært pandemi og så strenge smitteregler. Men trist å ikke kunne feire jul med alle mine, så klart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer