Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Lindsey Lagestee:

Countrysanger (25) døde brått

Etterlater lokalbefolkningen og fansen i stor sorg.

DØD: Den amerikanske vokalisten Lindsey Lagestee er død etter at hun ble påkjørt av en bil på valentinsdagen. 25-åringen døde kort tid seinere som følge av skadene. Skjermdump: Facebook
DØD: Den amerikanske vokalisten Lindsey Lagestee er død etter at hun ble påkjørt av en bil på valentinsdagen. 25-åringen døde kort tid seinere som følge av skadene. Skjermdump: Facebook Vis mer

Den amerikanske vokalisten i countrybandet Dixie Crush, Lindsey Lagestee, er død. Det melder flere medier, deriblant Fox News, og Taste of Country Sangeren gikk bort, 25 år gammel.

25-åringen var på vei til en konsert hun skulle ha på valentinsdagen 14. februar sammen med resten av bandet i Firewater Saloon i Chicago da dødsulykken inntraff.

Det forteller bandmedlemmet, Jim Nonneman til Taste of Country, torsdag.

- Hun hadde akkurat parkert et par kvartaler nedenfor klubben hvor vi skulle spille. Hun gikk ut av pickupen og var på vei til stedet da hun ble truffet av en bil, forteller Nonneman til den lokale avisa.

SAMLET: Her er alle medlemmene av Dixie Crush samlet. Foto: Dixiecrush.com
SAMLET: Her er alle medlemmene av Dixie Crush samlet. Foto: Dixiecrush.com Vis mer

Livet sto ikke til å redde

Lagestee ble fraktet i full hast til Advocate Christ Hospital i Oak Lawn, men døde av skadene tre dager seinere. Ifølge Taste Of Country er det foreløpig ikke kjent om det har blitt opprettet sak mot sjåføren av bilen som traff 25-åringen.'

Den tragiske bortgangen til Lagestee har etterlatt et tomrom i countrymiljøet i Chicago, samt den ivrige fansen av Dixie Crush.

Siden bandet ble stiftet i 2015 har de hatt mer enn 250 opptredener, inkludert spillejobber på populære IIIinois arenaer som OId Crow, Smokehouse, Bub City og Skooters Roadhouse.

I tillegg til å være sanger var Lagestee også farmasøyt og ble uteksaminert fra Midwestern University.

TRAGISK: Den franske surferen, Poéti Norac, fulgte drømmen i Australia, men oppholdet fikk en tragisk ending. Video: Rødt Kort. Vis mer

Delte hjerteskjærende innlegg

I et innlegg delt på Facebook meddelte bandet den tragiske nyheten om sangerens bortgang.

- Noen av dere har kanskje fått med dere den forferdelige nyheten, men det er med de tyngste hjerter vi dessverre må meddele at Lindsey Renee døde på mandag på grunn av komplikasjoner fra ulykken forrige uke, skrev bandet i en uttalelse til fansen sin.

- Det gjorde ingen forskjell for Lindsey om vi spilte for 40 000 mennesker på Arlington Racecourse, noen tusen mennesker på Parkway Bank Park i Rosemont, noen hundre mennesker på en festival eller for de siste 25 menneskene klokka 01.00 på en nattklubb, skrev de videre og la til:

- Lindsey elsket hvert øyeblikk på scenen og satte hjertet sitt og sjela si inn i hver sang.. hver forestilling, het det videre i uttalelsen.

- Utover å være en utrolig oppreder, god venn, den beste bandkameraten, var Lindsey en kjærlig datter til Linda og Vaughn, medfølende søster til Lauren, Carrie og Samantha, og en elsket tante til Andrew, Colin, Danielle, Alexander og Amber, og en fantastisk kjæreste til Kevin, het det videre i Facebook-innlegget.

Kondolansene strømmer inn under innlegget, og det er tydelig at flere i lokalsamfunnet er i stor sorg.

DØD: Den britiske TV-personligheten ble lørdag funnet død i leiligheten sin i London. Video: Scanpix Vis mer

Døde i trafikkulykke

Dødsfallet til den 25 år gamle countrysangeren kommer bare om lag et halvt år etter at den amerikanske countryartisten Kylie Rae Harris døde som følge av et sammenstøt mellom tre biler i New Mexico i september i fjor. Hun ble 30 år gammel.

I likhet med Lagestee var også Harris på vei for å rekke en opptreden da ulykken inntraff. Politiet mente at Harris kjørte i en hastighet på 164 km/t da hun kolliderte med bilen foran seg.

OMKOM: Artisten Kylie Rae Harris omkom i en trafikkulykke i New Mexico. Foto: Kylie Rae Harris / Facebook
OMKOM: Artisten Kylie Rae Harris omkom i en trafikkulykke i New Mexico. Foto: Kylie Rae Harris / Facebook Vis mer

Videre havnet hun i motsatt kjørefelt, hvor hun frontkolliderte med 16 år gamle Maria Elena Cruz i en hastighet på 153 km/t, opplyste politioverbetjent Jerry Hogrefe overfor Taos News. Cruz ble erklært død på stedet, en tredje person kom fra ulykken uten alvorlige skader.

Rae Harris' managementselskap bekreftet dødsfallet i en pressemelding som ble gjengitt av CNN.

«Alle som kjente Kylie visste hvor mye hun elsket familien, og hvor mye hun elsket musikk», skrev utgiver Sarah Frost i pressemeldingen, og tilføyde:

«Den beste hyllesten til hennes unike entusiasme for begge er å spre så mye kjærlighet som dere kan i dag, og å lytte til musikk som inspirerer.»

Hele Norges coronakart