Granger Smith:

Countrystjerna mistet sønnen (3) i drukningsulykke

- Jeg må dele utenkelige nyheter.

MISTET SØNNEN: Her er Granger Smith og kona avbildet under Country Music Awards i april, før den tragiske ulykka inntraff. Foto: NTB Scanpix
MISTET SØNNEN: Her er Granger Smith og kona avbildet under Country Music Awards i april, før den tragiske ulykka inntraff. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg må dele utenkelige nyheter. Vi har mistet vår yngste sønn, River Kelly Smith.

Slik åpner countrysangeren Granger Smith (39) et innlegg på sin Instagram-profil, der han overleverer nyheten om at hans tre år gamle sønn er gått bort.

Videre skriver artisten at han og kona, Amber Bartlett (37), torsdag bestemte seg for å ta et siste farvel med den lille gutten og donere bort organene hans.

- Riv var spesiell. Alle som møtte ham merket det umiddelbart. Gleden han brakte inn i livene våre kan ikke uttrykkes, og lyset hans vil for alltid bli i hjertene våre. Hvis det er flere ord å si, klarer jeg ikke finne dem for øyeblikket. (...) Det har aldri vært en vanskeligere tid for oss, avslutter Smith Instagram-innlegget, der han har delt et bilde av seg og sønnen.

Drukningsulykke

39-åringen skriver også at legene gjorde alt de kunne, men at den lille guttens liv ikke sto til å redde. I Instagram-innlegget skriver ikke Smith årsaken til dødsfallet, men til People forteller en representant for familien at treåringen døde som følge av en drukningsulykke i familiens hjem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer