MISTET SØNNEN: Country-sanger Craig Morgans sønn ble mandag kveld amerikansk tid bekreftet omkommet. Foto: Erik Pendzich/REX/Shutterstock, NTB scanpix
MISTET SØNNEN: Country-sanger Craig Morgans sønn ble mandag kveld amerikansk tid bekreftet omkommet. Foto: Erik Pendzich/REX/Shutterstock, NTB scanpixVis mer

Countrystjernas sønn funnet død etter massiv leteaksjon

19 år gamle Jerry Greer er bekreftet omkommet. 

(Dagbladet): Craig Morgan er en anerkjent amerikansk countryartist, som har vært innom hitlistene i USA flere ganger.

I går fikk han og kona Karen sjokkbeskjeden om at deres 19 år gamle sønn, Jerry Greer, var funnet død. Det bekrefter politiet i Tennessee overfor CBS.

Greer døde som følge av en ulykke, etter å ha blitt dratt etter en båt på et oppblåsbart objekt. Det gjorde han sammen med en kamerat.

Fenomenet kalles «tubing» på amerikansk. Begge guttene skal ha brukt redningsvester, men Greer kom ifølge CBS aldri opp fra vannet.

Han ble meldt savnet søndag ettermiddag, og ble funnet død i Kentucky Lake rundt klokka ni mandag kveld amerikansk tid.

Om lag 50 båter var med i leteaksjonen etter den savnede tenåringen.

I en uttalelse bekrefter familien det tragiske dødsfallet. De forteller at han skulle uteksamineres fra videregående i år, og at planen for høsten var å spille amerikansk fotball for Marhsall-universitetet.

- Vi takker for støtten og ønsker at dere ber for dem, nå som de privat skal takle denne store sorgen, heter det i uttalelsen.

Andre countrystjerner som Brad Paisley og Josh Turner har sendt sine kondolanser på Twitter til familien.