Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Josh Turner:

Countrystjernas turnébuss i dramatisk ulykke

Én person skal være omkommet og flere alvorlig skadet.

ALVORLIG ULYKKE: Josh Turners turnébuss kjørte onsdag kveld av veien og utfor en klippe. Foto: NTB Scanpix
ALVORLIG ULYKKE: Josh Turners turnébuss kjørte onsdag kveld av veien og utfor en klippe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En buss med countrystjerna Josh Turners turnébesetning var onsdag kveld utsatt for en alvorlig ulykke. Det melder blant annet People.

Besetningen skal ha vært på vei fra Paso Robles i California etter å ha holdt en konsert, da bussen krasjet. Ulykken skal så langt ha kostet en person livet og etterlatt sju personer skadet, ifølge nettstedet.

Countrystjerna og bandet hans var ikke om bord i denne bussen, og er dermed uskadd.

Det lokale politiet skal ha forklart at bussen skal ha kjørt av veien og fortsatt nesten 20 meter før den falt ned en nesten 25 meter høy klippe.

To av passasjerene, hvor den ene skal være personen som omkom, ble kastet ut av bussen i fallet. Flere andre skal også være alvorlig skadet som følge av ulykken.

En representant for Turner har uttalt følgende på vegne av countrystjerna:

- John Turner og hans følge har lidd et forferdelig tap. Vi håper dere tenker på og ber for besetningen, bandet og Josh.

Det skal ikke være påvist verken alkohol eller andre rusmidler hos sjåføren, og det skal videre undersøkes om ulykken kan skyldes en teknisk svikt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media