Da et lugubert nettsted la ut bilde av Emma Watson i gjennomsiktig topp tok hun affære

Beskjeden fra Watsons advokater var klar. 

FJERNET BILDE: Emma Watson fikk puppebilde fjernet fra hjemmeside. FOTO: Gerard Julien / AFP / NTB Scanpix
FJERNET BILDE: Emma Watson fikk puppebilde fjernet fra hjemmeside. FOTO: Gerard Julien / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Skuespiller Emma Watson, som slo gjennom i rollen som Hermine Grang i «Harry Potter», skal ha vært svært lite fornøyd med at et bilde av henne i en gjennomsiktig topp ble lagt ut på et lugubert nettsted.

Ifølge TMZ skal Watson ha satt advokater på saken, for å få nettsiden Celebrity Jihad til å fjerne bildet. Advokatene skal ha sendt et brev med klar oppfordring til nettstedet om å fjerne det.

Skuespillerens bryster skal være synlige gjennom stoffet på toppen hun har på seg på fotografiet. I brevet fra advokatene skal det ifølge TMZ komme frem at bildet er tatt av Watsons stylist, som har gitt Watson rettighetene til videre bruk.

Nettstedet fikk klar beskjed om at det var dermed ulovlig for andre å publisere det. Kort tid etter skal det ha blitt fjernet fra nettsiden.

Truet med å legge ut nakenbilder

Dette er ikke første gang hun har måttet hanskes med nakenbildeproblematikk. Emma Watson har de siste årene profilert seg som feminist, og har blant annet jobbet med å sette fokus på kvinners rettigheter.

Da Watson i 2014 annonserte nyheten om at hun ble FN-ambassadør ble pågangen på FNs nettsider så stor at hele sida gikk i sort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer