VISTE FREM MAGEMUSKLENE: Jennifer Lopez (47) måtte forsvare seg etter å ha lagt ut et bilde på Instagram. Foto: NTB Scanpix
VISTE FREM MAGEMUSKLENE: Jennifer Lopez (47) måtte forsvare seg etter å ha lagt ut et bilde på Instagram. Foto: NTB ScanpixVis mer

Jennifer Lopez Instagram

Da fansen reagerte på bildet, dukket Jennifer Lopez (47) opp i kommentarfeltet

Ville ikke ha noe av kritikken.

(Dagbladet): Når kjendiser legger ut bilder av seg selv på sosiale medier, risikerer de ofte å motta kritikk og negative kommentarer i tillegg til ros.

Dét fikk popstjerna Jennifer Lopez (47) også erfare da hun la ut et bilde av seg selv på bildedelingstjenesten Instagram.

Bildet er tydelig er tatt i et speil inne på et bad, og J.Lo er iført joggedress med håret surret inn i en topp på hodet.

En detalj ved bildet har imidlertid fått fansen til å reagere, ifølge Cosmopolitan. Flere har nemlig lagt merke til en utydelig flekk rett over hofta hennes, som kan minne om et merke som kan dukke opp når man redigerer bilder i Photoshop.

Ayyyyy... 😂

Et innlegg delt av Jennifer Lopez (@jlo)

Flere kommentarer under bilder anklager derfor J.Lo for å ha redigert seg selv tynnere.

- Jeg elsker deg, du er idolet mitt, men hvorfor mangler det en bit av magemusklene dine? skriver en.

- Hva skjedde med ryggen din?? Det er som om en bit er tatt ut! Forvirret, skriver en annen.

Jennifer Lopez var imidlertid kjapt ute med å forsvare bildet. I sitt eget kommentarfelt under bildet slo hun tilbake mot anklagene.

- Herregud, det er bare en flekk på speilet ... lol ... ikke photoshop, skrev hun.

Til kommentaren la hun dessuten til flere emneknagger, deriblant en som spilte nettopp på anklagene om bildejuks: #Skulle ønske det fantes Photoshop for hatere.

Saken fortsetter nedenfor.

Ny kjæreste

I slutten av mars bekreftet den tidligere baseballspilleren Alex Rodriguez (41) at han og Jennifer Lopez var et par, etter flere måneder med spekulasjoner fra fans og presse.

Turtelduene ble blant annet observert på romantisk tur på eksotiske Bahamas, der stjernen selv delte en selfie med sin utkårede. Flere kilder var tidlig ute med å fortelle at Lopez og Rodriguez allerede hadde datet i flere måneder, og at følelsene dem imellom begynte å vokse seg store.

På besøk hos selveste Ellen DeGeneres lettet Lopez på sløret om hvordan hun og Rodriguez møttes, og hvordan det første stevnemøtet gikk.

- Jeg spiste lunsj et sted og så ham da han gikk forbi. Etterpå gikk jeg ut. Av en eller annen grunn fikk jeg bare skikkelig lyst til å prikke ham på skulderen og si hei, fortalte hun i programmet.

My #MCM 💗

Et innlegg delt av Jennifer Lopez (@jlo)

Programlederen lot det ikke ligge ved det. I et forsøk på å grave videre, spurte hun om paret var klare for å ta forholdet til «det neste nivået».

- Herregud! Vi koser oss bare akkurat nå, svarte popstjernen.

- Har det supert

DeGeneres tok seg også friheten til å spørre om hvordan det første stevnemøtet til stjerneparet hadde gått, med spesielt fokus på om de hadde tilbragt natten sammen. Lopez kunne da fortelle at hun ikke var en slik jente.

- Nei. «Mama» sover ikke over på første date, fortalte hun til latter fra salen.

Selv om hun aldri åpenbart bekreftet forholdet med et enkelt «ja» eller «nei», la ikke popstjernen skjul på følelsene sine. Rodriguez fortalte mye av det samme da han i slutten av mars besøkte tv-programmet «The View».

- Det er opplagt, svarte idrett-stjernen på spørsmål om de var et par.

- Vi har det supert sammen. Hun er en fantastisk, fantastisk jente, og et av de smarteste menneskene jeg noensinne har møtt. I tillegg er hun en utrolig mor, skrøt han.