NOK USØMMELIG:: Anna Anka under kveldens Skal vi danse. Foto: Stella pictures/Audun Braastad
NOK USØMMELIG:: Anna Anka under kveldens Skal vi danse. Foto: Stella pictures/Audun BraastadVis mer

- Da hadde de måttet sensurere tv-skjermen

Anna Anka ville ikke forføre «usømmelige» Tor Fløysvik under kveldens «Skal vi danse».

- Du kunne vært mer usømmelig, for det var du ikke i nærheten av å være, sa en glisende «Skal vi danse»-dommer Tor Fløysvik etter at Anna Anka hadde svingt seg i sambadansen til en spesialomskrevet versjon av Barry Manilows «Copacabana» i kveld.

Det tok den tidligere Hollywood-frua med godt mot, og svarte på sedvanlig Anna Anka-vis da hun ble spurt om hun synes hun kunne vært mer usømmelig.

- Han vil vel se hoftene mine svinge seg fram og tilbake slik som dette, sier hun til Dagbladet, og vrikket fram sin mest sexy positur for å illustrere hva hun tror den frittalende dansedommeren Fløysvik etterlyste i tilbakemeldingen sin

- Men jeg kunne jo ikke akkurat forføre ham på direktesendt tv. Hadde jeg vært så usømmelig som jeg kunne, hadde de jo måttet sensurere tv-skjermen.

Takker coach Forrige lørdag fikk Anna Anka 16 poeng, og måtte dermed finne seg i å havne på sisteplass på dommernes poengliste uten å havne i danseduell.

I kveld fikk hun 27 poeng for sin samba sammen med dansepartner Glenn Jørgen Sandaker. Denne gangen måtte hun imidlertid danseduellere mot Rune Larsen. Den kampen gikk hun seirende ut av, slik at det var den tidligere Lollipop-generalen Larsen som måtte forlate konkurransen.

Det takker Anka coachen Magne Leigland for.

- Han har lært meg å stenge ut alt det negative. Jeg hadde allerede danset i kveld - mentalt. Så dette var min måte å slå tilbake på, sier Anka.

Trengte hjelp Det var Leigland som tok kontakt med Anka etter å ha sett henne komme på sisteplass i dansen forrige uke.

- Jeg så at hun trengte noen til å hjelpe henne med å få frem de positive tankene. Jeg bare trykker på knappene. Jobben gjør hun selv.

- Hva betyr dette for deg, Anna?

- Det betyr alt. Alle de andre deltakerne er på hjemmebane, de har sin familie her og de har støtte. Jeg har ingenting.

- Jeg er sterk mentalt, så for meg går det fint. Men det er likevel faktorer som peker inn på min prestasjon. Derfor betyr det mye å få coaching.

- Liv og død Og Leigland skal fortsette å hjelpe Anka - helt frem til finalen.

- Vi skal bare fortsette å jobbe videre med det mentale. Anna hadde allerede sett for seg kveldens dans mentalt. Det skal vi fortsette med.

For Anka dreier ikke «Skal vi danse» seg om liv og død. Hun gjør alt for å gå så langt som mulig, men har også en bonus dersom hun skulle ryke. For hjemme i Los Angeles er Ankas to barn Ellie (9) og Ethan (5).