Meghan og Harrys bryllup

Da Meghan viste seg for første gang etter bryllupet, krasjet designerens nettside

Ingen tvil om at den ferske hertuginnen er populær.

ALLEREDE ET MOTEIKON: Da Meghan Markle, nå kjent som hertuginnen av Sussex, viste seg i et nytt antrekk i dag, krasjet kjoledesignerens nettside. Foto: NTB Scanpix
ALLEREDE ET MOTEIKON: Da Meghan Markle, nå kjent som hertuginnen av Sussex, viste seg i et nytt antrekk i dag, krasjet kjoledesignerens nettside. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag fulgte en hel verden med da prins Harry (33) fikk sin Meghan Markle (36). Bryllupet ble sett av millioner verden over, og festlighetene etterpå skal angivelig ha vart ut i de små timer.

Bryllupsreisen må de derimot pent finne seg i å vente med. Allerede tirsdag sto offentlige plikter på agendaen, da hertugparet tok del i en lunsj i regi av prins Charles. Lunsjen arrangeres i forbindelse med Charles' kommende 70-årsdag.

Og det er ingen liten lunsj det nygifte paret har kastet glans over.

Stor pågang

Hele 6000 mennesker fra forskjellige veldedige organisasjoner prins Charles har et samarbeid med, er invitert.

Hagefesten gikk av stabelen ved Buckingham Palace, og det er altså første gang det nygifte hertugparet viser seg etter bryllupsdagen.

Meghan, nå kjent som hertuginnen av Sussex, var ikledd en dus, rosa kjole fra det britiske merket Goat, med transparent overdel. 36-åringen kombinerte kreasjonen, som ifølge Sky News har en prislapp på rundt 6300 kroner, med en matchende hatt.

Goats nettsider krasjet for øvrig umiddelbart etter at bildene av Meghans kjole dukket opp på internett, angivelig som følge av stor pågang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer