Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Meghan og Harrys bryllup

Da Meghan viste seg for første gang etter bryllupet, krasjet designerens nettside

Ingen tvil om at den ferske hertuginnen er populær.

ALLEREDE ET MOTEIKON: Da Meghan Markle, nå kjent som hertuginnen av Sussex, viste seg i et nytt antrekk i dag, krasjet kjoledesignerens nettside. Foto: NTB Scanpix
ALLEREDE ET MOTEIKON: Da Meghan Markle, nå kjent som hertuginnen av Sussex, viste seg i et nytt antrekk i dag, krasjet kjoledesignerens nettside. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag fulgte en hel verden med da prins Harry (33) fikk sin Meghan Markle (36). Bryllupet ble sett av millioner verden over, og festlighetene etterpå skal angivelig ha vart ut i de små timer.

Bryllupsreisen må de derimot pent finne seg i å vente med. Allerede tirsdag sto offentlige plikter på agendaen, da hertugparet tok del i en lunsj i regi av prins Charles. Lunsjen arrangeres i forbindelse med Charles' kommende 70-årsdag.

Og det er ingen liten lunsj det nygifte paret har kastet glans over.

FØRSTE OPPDRAG SOM EKTEPAR: Hertugparet av Sussex avbildet på lunsj hos prins Charles i formiddag. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE OPPDRAG SOM EKTEPAR: Hertugparet av Sussex avbildet på lunsj hos prins Charles i formiddag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stor pågang

Hele 6000 mennesker fra forskjellige veldedige organisasjoner prins Charles har et samarbeid med, er invitert.

Hagefesten gikk av stabelen ved Buckingham Palace, og det er altså første gang det nygifte hertugparet viser seg etter bryllupsdagen.

MATCHENDE HATT: Meghan gikk for lyserosa toner på sitt første oppdrag som hertuginne. Foto: NTB Scanpix
MATCHENDE HATT: Meghan gikk for lyserosa toner på sitt første oppdrag som hertuginne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Meghan, nå kjent som hertuginnen av Sussex, var ikledd en dus, rosa kjole fra det britiske merket Goat, med transparent overdel. 36-åringen kombinerte kreasjonen, som ifølge Sky News har en prislapp på rundt 6300 kroner, med en matchende hatt.

Goats nettsider krasjet for øvrig umiddelbart etter at bildene av Meghans kjole dukket opp på internett, angivelig som følge av stor pågang.

Dette er intet ukjent fenomen, og har også skjedd med hertuginne Catherine ved tidligere anledninger, da etterspørselen etter antrekkene er blitt for stor.

Det er altså ingen tvil om at Meghan Markle allerede er blitt et moteikon.

Byttet kjole

Under den private bryllupsfeiringen lørdag, der 200 personer var invitert, byttet bruden blant annet til en ny kjole. Den hvite, stroppeløse kjolen var designet av den anerkjente designeren Stella McCartney.

Hun hadde også byttet smykker, til et par øredobber og en nydelig ring med turkis sten. Ifølge Harper's Bazaar er ringen fra avdøde prinsesse Diana.

ELEKTRISK BIL: Etter lunsjen kjørte prins Harry seg selv og bruden til bryllupsfesten i en Jaguar E-Type Concept Zero. Video: Kensington Palace via CNN Vis mer

Prins Harry hadde på sin side selv byttet ut uniformen med en smoking.

Ifølge Daily Mail var det - kanskje ikke overraskende - en ekstravagant fest brudeparet hadde stelt i stand. De ekstra festglade skal lørdag ha blitt invitert til nok en etterfest på luksushotellet Chiltern Firehouse i Marylebone, London.

Det var prins Harry som fraktet seg selv og bruden fra dronning Elizabeth sin lunsj og til bryllupsfesten i en Jaguar E-Type Concept Zero, som er en elektrisk bil.

Minnet ofre

Foreløpig har ikke Kensington Palace annonsert destinasjonen for parets bryllupsreise, men ifølge en kilde til Travel + Leisure, som angivelig skal være fra Kensington Palace, har duoen allerede bestemt seg for hvor de vil reise.

Selv om den hyggelige feiringen av prins Charles var høydepunktet for dagens lunsj, valgte de inviterte også å fokusere på at det er et år siden 22 mennesker ble drept og flere hundre skadd da en selvmordsbombe gikk av på en Ariana Grande-konsert i Manchester.

Dette ble derfor markert med ett minutts stillhet under hagelunsjen.

Prins William har på sin side reist til Manchester for å være til stede under den offisielle minnestunden.

STJAL SHOWET: Tvillingguttene Brian og John Mulroney har fått mye oppmerksomhet etter deres opptreden som brudesvenn. Video: AP Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!