Da Robbie Williams påsto at han hadde ligget med «hele» Spice Girls, ble det bråk

- Ja, det kan du tro.

MYTEOMSPUNNEDE SEX-HISTORIER: Den britiske artisten Robbie Williams erkjenner at en gammel sex-spøk, som involverer jentene i Spice Girls, alltid vil henge over ham. Foto: NTB Scanpix
MYTEOMSPUNNEDE SEX-HISTORIER: Den britiske artisten Robbie Williams erkjenner at en gammel sex-spøk, som involverer jentene i Spice Girls, alltid vil henge over ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det begynte med at Robbie Williams' kone, Ayda Field (37), brettet ut om ektemannens gamle flammer, som inkluderte flere medlemmer av den oppløste jentegruppa Spice Girls.

Field gjestet det britiske panelprogrammet «Loose Women» i sommer da hun, ifølge australske News, skal ha navngitt flere av krydderjentene.

Dermed var det lett for britiske medier å koble Fields noe kryptiske uttalelser opp mot et intervju Robbie Williams gjorde i 2004, der han lirte av seg følgende:

- Jeg mangler bare én, så har jeg hatt sex med hele Spice Girls.

- Ikke morsomt lenger

Den tolv år gamle uttalelsen har igjen skapt hodebry for den plateaktuelle popkongen, som har sett seg nødt til å kommentere sex-ryktene i nye intervjuer.

- Det var en spøk jeg fortalte for lenge siden, som har gitt meg mye trøbbel, sier han til den australske radiokanalen KIIS.

Overfor magasinet Stellar erkjenner 42-åringen at han pleide å dra Spice Girls-«frekkisen» på scenen under en turné med Take That - boybandet han var en del av på 90-tallet.

- Nå er det ikke morsomt lenger. Det er urettferdig overfor jentene - vi har alle blitt voksne og fått barn. Jeg er bare en håpløs komiker, dessverre, sier han.

Williams snakker riktignok mot seg selv i samme intervju, ved å ikke avkrefte spekulasjonene. «Jeg forteller ingenting», sier han.

Nekter

Spice Girls-medlem Melanie Brown (41), bedre kjent som Mel B, skal i alle fall ikke ha på seg å ha ligget med Robbie Williams.

- Ja, det kan du tro ... Han sa faktisk unnskyld for de greiene der, uttalte Brown overfor radiokanalen KIIS, gjengitt av Daily Mail, mandag.

Også Spice Girls-kollega Melanie Chisholm (42), Mel C, har gått hardt ut mot sex-ryktene.

- Victoria (Beckham) spurte meg om det, og sa: «Vel, jeg vet at ikke jeg har ligget med ham». Og jeg vet at ikke Emma (Bunton) har ligget med ham, har Chrisholm uttalt i et intervju med magasinet Closer, ifølge Female First.

FLAUT: Under en konsert i Brisbane, Australia kom den 41 år gamle sangeren Robbie Williams med en flau sex-vits til en kvinnelig publikummer som viste seg å bare være 15 år gammel. Video: aussiefaraday / Youtube Vis mer

«To store løgnere»

Det er ikke første gang Williams er involvert i halvlugubre sex-skriverier.

Da stjerneartisten var gjest hos talkshowkongen Graham Norton forrige måned, fortalte han om en episode der han våknet av at en ukjent kvinne ga ham en «håndjobb».

- Hun bare sto der, på soverommet mitt. Det var på den tida jeg hadde morrabrød hver dag. Det har jeg ikke nå lenger, sa han.

Og det stoppet ikke der. På spørsmål om hva det rareste 42-åringen har fått av en fan, svarte han følgende:

- Herpes.

Her hjemme ble Williams som kjent offer for en konstruert sexhistorie i 2004, da Lene Alexandra Øien og Aylar Lie påsto at han hadde «sjarmert dem» i seng under et Oslo-besøk.

Selv ga Williams ettertrykkelig uttrykk for at jentene var «to store løgnere», og la spøkefullt til at han «ville ha ligget med dem», da han ble intervjuet av Fredrik Skavlan året etterpå.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer