British Fashion Awards 2015 - London. Salma Hayek attending the British Fashion Awards at the London Coliseum, St Martin's Lane, in London.
URN:24852779
British Fashion Awards 2015 - London. Salma Hayek attending the British Fashion Awards at the London Coliseum, St Martin's Lane, in London. URN:24852779Vis mer

Hayek hevder Trump sjekket henne opp

Da Salma Hayek nektet å gå på date med Trump hevder hun han tok sin hevn

- Senere ringte han meg og la igjen en beskjed: «Kan du tro det er sant?»

(Dagbladet): Filmstjerne Salma Hayek hevder hun avviste framstøt fra Donald Trump, og at presidentkandidaten svarte med å spre falske rykter om henne i bladet National Enquirer.

Trump skal ha skaffet Hayeks telefonnummer fra hennes daværende kjæreste, og ha ringt skuespilleren gjentatte ganger for å invitere henne på date.

Sjarmoffensiven gikk heller dårlig, om vi skal tro Hayek.

- Jeg fortalte ham at jeg aldri ville gå ut med ham, uansett om jeg ikke hadde hatt kjæreste, noe han opplevde som lite respektfullt, forteller Hayek i radiointervju med spansktalende Radio Centro 93,9.

Trumps plan

Hayek hevder videre at Trump ble så fornærmet av avslaget at han kontaktet National Enquirer for å ta hevn. Ifølge Hayek fikk Trump bladet til å skrive at det var han avviste henne - fordi hun var for lav. Hayek er cirka 157 cm høy.

Donald Trump har i en årrekke figurert hyppig i tabloidbladet National Enquirer, og bladet har også offentlig støttet til Trump som USAs neste president. Salma Hayek antyder at Trump kan få hva han vil trykket i National Enquirer.

- Du vet at det han vil skal komme ut, det kommer ut i National Enquirer, sier hun.

Ringte på nytt

Den meksikanske filmstjerna sier Trumps plan var å få henne til å gå ut med ham for å vise verden at hun ikke var for lav for milliardæren likevel.

- Senere ringte han meg og la igjen en beskjed: «Kan du tro det er sant? Jeg vil ikke at folk skal tro dette om deg». Han trodde jeg ville gå ut med ham sånn at folk ikke skulle tro han hadde avvist meg fordi jeg var for lav, forklarer Hayek, som bor i Europa med milliardærektemann Francois-Henri Pinault.

Hun er også svoren tilhenger av Hillary Clinton, og brukte deler av intervjuet med Radio Centro 93,9 på å slakte Trumps politiske standpunkter på en rekke saksområder.

Donald Trump har som kjent vært i hardt vær den siste tiden. Til sammen 11 kvinner har nå beskyldt hotellmogulen for uanstendig oppførsel og klåing, og flere sentrale republikanere har vendt ham ryggen. Under den tredje, og siste, debatten mot Hillary Clinton kunne Trump heller ikke garantere at han ville anerkjenne et valgresultat hvor han selv ikke vant.

Det var det skjulte opptaket med Billy Bush som virkelig rettet fokus mot Trumps syn på kvinner og hans måte å opptre rundt dem.

- JEG SKAL BEVARE SPENNINGEN: Trump har den siste tida kommet med en rekke anklager om valgjuks. Dette svarte han da han ble spurt om han vil godta valgresultatet. Video: CNN / Trym Mogen, Dagbladet Vis mer